tiistai 20. tammikuuta 2015

Hello there!

Eli suomen pohjanmaaksi: terve siälä!

Niin vois kuvitella tämän pitkäkorvaasen, leveänaamaaseen söpöliinin sanovan. Ja ei, nyt ei puhuta The Joulukalenterin tontuista (becouse sulla on pisin naama jne.) vaan... tittidi dii! Saako esitellä Purple Onionin pupujussin.


Kattokaa ny! Niin huipputyyppi. Purple Onion on siis leimasinvalmistaja. Mulle aivan uusi tuttavuus. Olivat täysin vieraita leimoja, kunnes Tirpuunen alkas mulle näistä kertoa. Ja mahtavaa, että kertoikin. Tirpuunen oli saanut mahtavan tilaisuuden, kun joku sen blogituttava(terkkuja vaan, jos tunnistat!) oli luvannut tilata näitä. Purplejahan ei ikävä kyllä (vielä?!) saa Suomesta. Maailman ihanin Tirpsu yllätti mut antamalla mulle tämän suloisuuden!! Tuskin osasin kylliksi kiittääkään, kun olin niin yllätetty, iloinen ja otettu. Niin että julkinen kiitoksen sana vielä: KIITOS!

En oo vielä niin hyvin perehtynyt, että onko näillä "tarkempia nimiä". Tämä vekkuli olkoon vaikka lipunheiluttaja tästä lähtien. Lipunheiluttaja on leimattu yksinkertaisesti kraftille ja väritetty Prismacolor-kynillä. Oon ennenkin puolustellut, että Prismoilla väritettyyn kuvaan en osaa laittaa paljon muuta, mutta kun musteilla(Distress Ink mustepullot) väritin toisen, siihen ympättiinkin sitten kaikki, mitä toisesta jäi puuttumaan. Mallin varastin sikamaisesti netistä joltain. Joku oli niin kivan kortin keksinyt, että vain vähän muokattuna tein omani.



Tämmösiä puppeleita tällä kertaa!

Ps. Laskeppa huvikses, montako hellittelynimeä keksin tälle muruselle? ;) Ja ihan tietämättäni tein sen.





Nellan kastekortti

Haudi hou!

Piti viritellä vanha läppäriressukka taas käyttöön, niin päräytän samalla yhden blogijutskan teille. Eräs aiemmin tehty vauvakortti on näyttämättä.

Saatiin mieluinen kummin kunniatehtävä tuon mun kaverin ystävältä, joka pyöräytti suloisen tyttövauvan kihlattunsa kanssa. Pitihän pikkuiselle prinsessalle vääntää arvoisensa kortti.

Kuvana, mitäs muutakaan kuin, Magnoliaa. Magnolian herttainen nukkuva vauva. Ristiriitainen kuva. Joka ikinen kerta, kun mä kaivan tämän esille ja alan tekemään korttia, joudun miettimään ajatteleekohan saaja tästä jotain kamalaa kun vauvalla on siivet selässä... Kuitenkin vauva on niin suloinen, että haluan käyttää. Omaa päätä hieman rauhoittaakseni olen keksinyt(tai alunperin näin jossain blogissa) ratkaisun. Olen ruvennut laittamaan siipiin Glossy accentia, joka murtuu. Täten voin ajatella, että vauva on "taivaasta pudonnut lahja" ja nyt kun on päässyt maan päälle, siipiä ei tartte enää ja niiden on aika murtua pois. Nokkelaa, eikö totta?! Ainut vika vaan, ettei saaja välttämättä ajattele samoin. Pitää vissiin ruveta laittamaan käyttöohjeet mukaan.

Papereista oon vähän huono sanomaan yleensä mitään, leikkaan ne alareunan suikaleet pois, eikä sen jälkeen oo hajuakaan kuka ja mikä oli valmistaja. Alimmainen paperi ja Magnolian stanssilla leikattu sydän ovat kyllä niin taattua Maja Designin laatua, että ne tunnistaa. Raidallisesta en osaa sanoa muuta kuin, että kaunista eikös juu? ;)


Olis kyllä vielä parit söpöt kortit kyllä tehty ja kuvattu, mutta niistä vaikka huomisen puolella. Tai siis tänään, kun ollaan jo tiistain puolella. Sais vissiin mennä jo maate! Hyvät yöt ja huomenet!

Satu

maanantai 5. tammikuuta 2015

Viimeinen joulukortti vuosimallia 2014

Totta se on! Siis se, että tänään teen viimeisen kirjoituksen viime jouluisista joulukorteista. Ymppään tähän ne kolme viimeistä, joista ei ole ennen hiiskuttu. Tai en mä yhdestä oo ihan varma. Tunnisteiden perusteella näitä ei ole vielä nähty.


Tilda pakettinsa kanssa - Secret Tilda. Väritetty kraftille Prismacoloreille. Jos ette oo itse vielä tehneet samaa havaintoa, saatte sen nyt tässä. Mulla on huono(?) tapa tehdä näistä kraftille väritetyistä korteista yksinkertaisia. Jotenkin se väritys on sellainen, etten osaa kauheasti muuta laittaa. Siinä vois olla yks yritys tälle vuodelle! Kraftille Prismacoloreilla väritetty kuva, jossa on enemmän koristeita. Haaste heitetty!





















Tällaisia "laatikkokortteja", kuten ne omiin kansioihini nimesin, tein tänä vuonna viitisentoista. Saattoi olla ensimmäinen kerta, kun tein niin monta samanlaista. Työkaveri innostui tällaiseen malliin ja halusi ilahduttaa sukulaisiaan tällaisilla.


Sitten vielä kortti, jonka kanssa itse hykertelin. Ajatus ei ole edes mitenkään "erikoinen", mutta kun keksii jonkun mielestään hyvän "idean", niin sitä on lapsen lailla tärinässä. Mieskaverin isovanhemmat omistavat puuyrityksen, niin mikäs hauskempi kortti heille kun Tilda kuusimettällä, paperikin kuusta ja vielä värssynkin löysin, jossa oli puhe kuusen kaadosta ja hausta. Hih!




Nyt on lupa tulla julkaisemaan muutakin, kun on jouluiset pois alta. Hiljalleen kuplii pinnan alla pieni inspiraatio. Ja sitä paitsi, inspiraatiota tai ei, päätin haastaa itseni tekemään vähintään kortin joka viikko! Facebookin sivustolla joku haastoi itseään tekemään kortin joka päivä tänä vuonna. Kunnioitettava haaste, mutta totesin, että mulla ei tule onnistumaan. Muokkasin haastetta hieman kevyempään muotoon. Onhan tuossakin jo kylliksi! Viime ja tämän viikon kortit tekemättä, joten nyt pitää kiriä. Mulla tähän korttimaailmaan kuuluu vähän haastaa itseään, joten kivoja haasteita odotellessa... 

Kuullaan! Satu

torstai 1. tammikuuta 2015

Viimmevuotisia joulukortteja

Jösses! Johan vierähti joulut ja päivät toisen vuoden puolelle. Niin vain jäi joulutkin toivottamatta blogin puolella. Mulla oli kyllä korttien puolesta noloo joulu, kun jäi sellaisia kortteja tekemättä, mitä lupasin ja halusin tehdä. Sitä kun pakkaa olemaan sellaista luonnetta, joka uskoo liikaa itseensä ja täten lupailee liikoja... Siispä en lupaile korttirintamallakaan nyt mitään, yritän vaan pikkuusen enemmän.


Kaikille oikein mukavaa tätä vuotta!

Sellaista kyllä lupaan, ettei näitä joulukortteja riitä ens viikkoa kauempaa, mutta laitan kyllä vielä, kun haluan niistä tänne merkinnän.

Magnoliaa kaksi ensimmäistä. Magnolian kiipeilijätonttu Pixie Tilda kraftille Prismacoloreilla, taisi olla joulun vihoviimeinen kortti. Valmistui 23.12. illalla myöhään ja lähti vielä jouluja toivottelemaan. Toinen, niin ikään Magnolioita käytetty. Sain tähän idean jo joulukuun alussa, kun Koukussa kortteihin sivuston joulumaratoonilla tehtiin kortteja joululaulut inspiraationa. Nisse-polkan sanoista keksin nämä tanssivat lapset, taustalle maskasin kuusen, hmm.. taitaa olla Penny Blackin. Ennen tapasin maskata Magnolian harvemman kuusen tähän taustalle, mutta tajusin(halleluja!) että kumpaakin on turha pitää, joten Mankku lähti myyntiin(nii-in, usko pois!) sillä Pennyn kuuselle on enemmän käyttöä. Ja onhan tuossa Magnoliaa tuo ympyrätekstikin. Viirin teksti on vähän hassu, mutta en halunnut tähän englantia, niin oli jotain keksittävä...

 
                                
Kolmas kortti on Kraftin Kimmien maailmaa. Vähän hassu parivaljakko Eva ja Henry joulukortissa, mutta tilaaja toivoi näitä korttiin, niin minähän tein työtä käskettyä. Kyllähän nämä hymyn huulille saavat....



Vähän pistää vihaksi, kun tämä meidän läppäri, jolla yleensä laitan kuvat ja teen blogijutut, on alannut tulla reppana vanhaksi ja takkuaa. Käynnistäminen kestää ja nettikin pitää liittää johdolla. Muuten käytetään tablettia,mutta siihen en saa(lue:osaa) laittaa ulkopuolelta kuvia. Toivon niin, ettei tämmösiä pitkiä taukoja tulisi tähän kirjoitukseen. Niin että jos on hiljaista, niin en jaksa takuta koneruppanan kanssa. Kommentteja toki saan Padiltakin luettua, että niitä voi yhtä "ahkerasti" laittaa kuten ennenkin. 

Mut kuullaan hei! 

Satu