perjantai 1. heinäkuuta 2016

Tyttöylppäreitä

Saattaa olla vähän rasittavaakin tässä vaiheessa palata vielä kevään juhlien kortteihin, kun nyt voisi olla jo vaikka hääkorttienkin aika, mutta haluan tallettaa nämä tänne omiin kansioihin, joten tässä ylppärikortteja osa 2. Nämä voisi olla tyttöylppäreitä, sen verran vetää väri pinkkiin.


Vähän riskillä tekaasin täysin pinkin ylioppilaslakin! Joskus on ihan kiva hullutella korttirintamallakin, eikä vetää varmalla. Itse tykkään, että on nuorekas. Vähän jännitti, jääkö kortti käteen, kun tein tämän vaihtoehdoksi tilaajalle, mutta kyllä tämäkin söpis on tiensä jonkun kotiin löytänyt!
Taustalla Stampendous'in kukkasia ja ylioppilaslätsä takuuvarmaa Magnoliaa.

*****


Tällä kaavalla olen aikaisemminkin tehnyt, mutta tykkään mallista niin kovasti, että palaan siihen uudelleen ja uudelleen. "Konstaalematon" vois joku täällä meidän nurkilla sanoa. Magnolian ruusuleimakuvaa maskattu ylioppilaslakin kanssa. Ja on se jännä! Nimittäin, että tämä ylioppilaslakkikuva saa mut vetämään Prismacolorit esille. Tulee soppeli tunnelma! Cabinet-korttipohja.

*****

Tässä tulee hirmuinen Rölli! ylemmästä kortista pienennetty versio. Tais olla niin, ettei Cabinet-korttipohjia enää ollut, joten hädän oli keksittävä keinot! Ja keksihän se. Toimii vallan mainiosti vähemmälläkin ruusulla.

Tässä nyt oli näitä hempeitä ylioppilaskortteja, vielä niitä löytyy ainakin yhden julkaisun verran, joten pysy linjoilla tai vartavasten poissa, jos tuloo jo korvista! 

Kommenttiakin saa nakata, tietäis onko joku ollut linjoilla.

Mukavaa kesää kaikille! Nyt on se aika, josta haaveillaan yli puolet vuodesta. Ihanaa, kun on niin valoisaa, lämmintä ja vehreää! 

Satu2 kommenttia:

  1. Yllättävä veto tosiaan tuo pinkki ylioppilaskortti, mutta mitäs, sehän on tosi iloinen ja erilainen, ei ihme, että kävi kaupaksi. Nämä perinteisemmän väriset ovat tosi upeita, pääsee väritystaitosi oikeuksiinsa.

    Ja tosiaan, nyt eletään niitä päiviä, joista loppuvuosi haaveillaan. Luonto on rehevimmillään, niin kuin tämä luonnon tarkkailijakin, on tullut syötyä viimekin talven edestä kaikenlaista. =) Vastaan on tullut niin ihania pieniä kahviloita, että niitä on pitänyt kokeilla KAIKKIA! Ja kyllä kannatti! Suosittelen lämpimästi. =)

    VastaaPoista
  2. Linjoilla ollaan - kauniita nuo kortit! Minulla on itsellä vasta Magnolian (rippi)risti, aloin miettiä, että täytyy varmaan näiden korttien inspiroimana ostaa myös tuo ylioppilaslakki! On se niin arvokkaan näköinen!

    VastaaPoista