tiistai 26. elokuuta 2014

Baby pyykkipojilla

Hellurei!

Kiva jos olet löytänyt tuoreeseen blogiini. Tässä nyt siis ensimmäinen korttini tänne.

Olen viimeaikoina mieltynyt kortteihin, joissa ei ole leimakuvaa. Tehdessäni kortteja, käytän lähes poikkeuksetta jonkinlaista leimausta. Yleensä kortissa on perinteinen, väritetty leimakuva. Ja voisimpa vielä väittää että 85%sesti Magnoliaa. Vaan eipä tällä kertaa. Välillä kun tekee näitä 'ei leimakuvallisia' kortteja, voi kohta tulla taas hinku väritellä kuvia. Tuo hinku ei olisi ollenkaan pahasta näihin aikoihin, kun pitäisi aloittaa joulukorttirulianssi...
Kaikessa yksinkertaisuudessaan baby on pyykkipojilla ripustettuna narulle. Kun olis ollu viisas, olisi tehnyt samalla heti tyttöversion samasta kortista. Haaveilen aina siitä, että vauvakortteja tekisi kaksi - kummallekin sukupuolelle. Ja esimerkiksi hääkortteja tekisi heti kaksi, jos toinen lähtee heti onnittelemaan, jäisi toinen varastoon. Vielä montaa kertaa en ole haaveissani onnistunut. Jotenkin on tympeää tehdä kahta samanlaista. Onko teillä muilla korttimaakareilla tapana tehdä monta samanlaista?

Satska

1 kommentti:

  1. Jes, ensimmäinen korttikin jo sitten tullut julkaistua, komiasti. =) Ja ihanan suloinen kortti onkin, raikas. Itte innostun välillä tekemäänkaksi korttia kerralla, toisinaan useammankin. Harvoin niistä ihan samannäköisiä tulee, vaikka resepti olisikin sama. Teen nimenomaan usein niin, että väritän kerralla kaksi samanaiheista leimakuvaa, ja teen niistä kortit vähän mukaillen, olevinaan säästää aikaa.

    VastaaPoista