maanantai 2. maaliskuuta 2015

Vesihiihtoloman tuotoksia

Päivää!

Hiihtolomat on nyt täällä meillä päin lusittu, mutta mulla on vielä kaksi ylimääräistä päivää loman päälle. Tämä on sopiva, kevyt lasku töihin, kun tulee vajaa viikko. Ihan loman loppumetreillä heräsin siihen, että on PAKKO saada aikaan edes pari korttia. Eilen vietinkin vähän aikaa askarteluhuoneessani. Tuloksena yksi kortti! Olin silti ihan tyytyväinen, nimittäin sain samalla vähän siivottua huonetta. En tajua, miten se on päässyt tuohon kuntoon. Varasto kuvaa paremminkin tuon huoneen tämänhetkistä tilaa. Jos vaan sais sen siedettävään kuntoon, voisi kuvata teille tuon iki-ihanan pajani. Sielä jossain romun alla nimittäin on ihana paikka.

Sain idean, että teen kortteja materiaaleista, joita on jäänyt pöydälle lojumaan. Pari XO-paperia huusivat hääkorttia ja koska niitä ei ole varastossa liikaa näin kesän kynnyksellä, joten kaasua koneeseen.

LOTV:n leimasin ja papereista ei taaskaan hajua. Hopealla embossattu tekstileike ja tarratimantteja siellä täällä. Morsmaikun puvussa on vähän hentoa vaaleanpunaista, mutta huonosti näkyy.

Kyllä sitä voikaan ihminen olla iloinen yhdestä valmiista kortista! Niin huonosti on tämän vuoden puolella kortteja valmistunut. Tavoitteeni oli tehdä yksi kortti joka viikko, joten tällä viikolla pitäisi olla 10 korttia valmiina. Virallisten tarkistusten mukaan niitä on tehty..... tattadaa 9! Ei kaukana. En olisi uskonut, että noinkaan montaa on tullut tehtyä, mutta siinähän oli niitä Purple onion- kokeiluja.

Säät eivät innostaneet lomalla ulkoilemaankaan. Nollan pinnassa lämpötila ja harmaita päiviä. Tuollainen sää tavallisesti houkuttelee korttimaakarit pöytiensä eteen, mutta ähkyä on havaittavissa. Ideoita on pää ja Pinterest pullollaan, mutta valmista ei tahdo tulla millään. Toivon mukaan inspis nousee mullasta, kuin krookus kevään tullen.

Satu

3 kommenttia:

  1. Mä kyllä niin tykkään sun tuollaasesta rajoja-rikkovasta-kortintekotyylistä :D Niin hieno hääkortti, että tekis mieli mennä uurestansa naimishin!

    VastaaPoista
  2. Aivan poskia punottaa, niin hienosti puhut nyt mun kortista. Mee ihmees uudelleen! Eikö niitä oo semmosia valojen vahvistamistilaisuuksia tms. kun on oltu jo naimisis. :P Kiitos mukavista sanoista taas Krista.

    VastaaPoista
  3. Komia on hääpari ja tosi rock koko kortti!

    VastaaPoista