keskiviikko 27. elokuuta 2014

Hiiri nelivuotiaalle

Jos tarkkoja ollaan, tämä hiirikortti valmistui jo ennen blogin alkamista, mutta julkaisen kyllä tämän, kun valmistuivat niin samoihin aikoihin ja sitä paitsi tämä hassun hauska kaveri ansaitsee omaa palstatilaa.


Olin jo myymässä tätä vekkulia leimasinta, mutta en raaskinutkaan.Tällä leimasimella ei ole yhtään korttia taidettu ikinä ennen tätä tehdäkään. Pitää nyt muutama hiiri tehdä varastoon ja jospa sen sitten olisi aika muuttaa uuteen kotiin.

8 kommenttia:

 1. Voi kun tämä on mukavaa, kun sulla on nyt oma blogi! Tätäkin korttia pääsee nyt ihastelemaan vähän pidemmän selostuksen kera. Kyllä nyt kelpaa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämähän nyt on mielettömän huippua! Voinkohan mä liikaa hehkuttaa tämän hienoutta. Ja mikäs sen mukavampaa, kun on aina yksi, takuuvarma kommentoija. Kyllä on kiva tulla jännityksellä kattomaan, onko Tirpsukka kommentoinu. Saa nähdä, löytääkö tänne muut tietänsä...

   Poista
 2. Ihana! Miulakin on Henry Hiirulainen ollut varmaan jo neljä vuotta, eikä yhtään korttia ole vielä valmistunut. Jospa tästä inspiroituisin miekin saamaan edes yhden kortin valmiiksi Ü
  Tervetuloa blogimaailmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! No toivottavasti sullekin iskee inspis! Tämä hiiri on ehkä jokseenkin "vaikea" leima - ainakin mulle. Johtunee vissiin siitä, kun se on niin pieni, niin se on vaikea saada näyttämään hyvältä. Nyt loppupäivä menee hymyillessä, kun blogiini löysi ensimmäinen vieras. (Tirpuunen on ystäväni, joka tietää blogistani muutenkin, niin häntä ei nyt näihin laskuihin oteta. ;)

   Poista
 3. Tuo onkin tosi söpö leimasin ja mukavan värimaailman olet ympärille laittanut. Onnea ja menestystä blogillesi ja paljon kommentteja :)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos Ritva! Kuinka mä totun tähän tunteeseen, miten mukava on saada kivoja kommentteja. Näillä kommenteilla hymyilen ainakin viikon eteenpäin =)

  VastaaPoista
 5. Voi kun on suloinen tämä hiirulainen :-)
  Ja muutkin korttisi niin ihania ♡

  VastaaPoista
 6. Kiitos Päivi! Kyllä lämmittää mieltä tuollainen mielipide! Kiva kun eksyit blogiini.

  VastaaPoista