sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kultaversio

Hei!

Johan on häähumua näin loppukesästä/alkusyksystä. Kaveri tilasi ystävälleen hääkortin ystävän hääväreissä valkoinen/kulta/punainen. Aikaa toteuttamiseen ei ollut mahdottomasti, joten mieleeni tuli heti tämä viikko sitten toteuttamani hääkortti.
Hopea vaihtui kultaan ja tarratimanttien tilalle laitettiin hääpäivä. Simppeliä!
Vielä olis tulossa parikin hääkorttia. Ne ovatkin sitten vähän toisenlaisia. Toinen pitäisi vielä kuvata, mutta kuvaaminen juolahtaa mieleeni aina näin myöhään illalla kun on jo pimeää. Yritän muistaa huomenna valoisaan aikaan!Tulette vielä mooonta kertaa kuluvan syksyn aikana kuulemaan joulukorttistressistä ja taas otan asian puheeksi, mutku mutku alkaa jo valmiiksi stressaamaan, missä välissä niitä ehtisi tehdä, kun on jatkuvasti tehtävänä jotain muita kortteja. Minä kun juuri tänäKIN vuonna yritin aloittaa ajoissa... Valmiiksi jo ärsyttää jos sekin homma jää taas viime tinkaan.

Ai niin, kumpi on kivempi hopea vai kulta?


2 kommenttia:

 1. Hyvää korttimallia on helppo varioida, tämä on myös kaunis versio! Itse tykkään enemmän hopeisesta, mutta se voi johtua siitä, että ylipäätään pidän sävynä enemmän hopeasta kuin kullasta.

  Joulukorttien kanssa en itsekään pääse nyt oikein vauhtiin. On vielä liian komeita aurinkoisia päiviä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuntuu että kun löytää yhden hyvän mallin, niin sitä sitten käytetään useamman kerran. Varsinkin pienessä kiireessä on helppo valita tuttu malli.
   Muutamat joilta olen kysynyt, on mieltynyt enemmän hopeiseen. Moni tuntuu vierastavan tuota kultaa.

   Poista