maanantai 8. syyskuuta 2014

Valentino

Iltapäivää!

Tulin lataamaan lupaamani hääkortin. Vaikka valoisaa onkin ja kuvan sain kuvattua, täydellistä siitä ei tullut siltikään. Tuo korttien valokuvaaminen on sitten yksi murheenkryyni! Ostin tässä taannoin muka paremman kamerankin, mutta eipä juuri eroa ole. Toki valokuvaajassa on vika suurimmista suurin! Ei ole edes intoa opetella, kun tuntuu niin monimutkaiselta. Täällä mennään näissä hommissa motolla: "Välillä onnistuu paremmin, välillä ei." Kun valo sekä kuu, tähdet ja planeetat ovat oikeassa asennossa voi kuva jopa välillä onnistua! Sellaista hetkeä taas odotellessa... Mutta kyllä te tästä selvän saatte. Tai lähinnä Tirpuunen, ei kai mulla paljon muita lukijoita tänne ole eksynytkään?! ;)

Kaivoin Magnolian rakkaudenlähettilään laatikon syövereistä. Tätäkään leimaa ei tule turhan usein kulutettua. Ristiriitaiset mietteet tästä Valentinoksi kutsutusta poikalapsesta(?). Ennen väritystä tämä on mielestäni suorastaan RUMA. Kun sen on saanut väritettyä, ei se niin paha olekaan. Harkitsen aika ajoin tämän myymistä, mutta jostain syystä se on vaikeaa.

Tämä kortti menee hääparille, joka oli mennyt salaa naimisiin. Pitkään mietin aiheeseen sopivaa korttia, mutta ei sytyttänyt, joten päädyin unohtamaan "salaa naimisiin"-teeman.5 kommenttia:

 1. Kyllä sulla varmasti käy täällä muitakin ihailijoita =), kaikki vaan ei ole yhtä äänekkäitä kuin minä. Kortti on taas mainio, ai että tykkään tuosta sydämestä ja sen asettelusta, sopivan rouhea tausta, kun kuva on noin söpö.

  VastaaPoista
 2. Niin, moni muu vaan ei ole vielä rohkaistunut kommenttiin asti. Mutta ei sillä, olen tyytyväinen sinusta. Kamalaa jos ei olisi ketään, joka kävisi täällä. Olisi kiva pitää vaikka, joku tervetuliasarvonta, mutta sitä on melko turha pitää jos on yksi kommentoija! Voisin tuoda arpapalkinnon suoraan sulle. ;)

  Kiva kun tuli sydänstansseille käyttöä, en jotenkin osaa käyttää noita missään. Tuo paperi on minustakin kiva. Sopii paremmin isona alana. Jossain aiemmassa kortissa käytin suikaleen ja se ei toiminut.

  VastaaPoista
 3. Olispa harvinaisen mukava arvonta! =)

  VastaaPoista
 4. Hei, minäkin voisin osallistua tervetuliaisarvontaan, hih :-)
  Ihana kortti ♥

  VastaaPoista
 5. Hyvä tietää Päivi! ;) Vielä en kuitenkaan sitä järjestä. Pysy kuulolla, teen oman postauksen siitä sitten kun väkeä alkaa olla enemmän. Kiitos kommenttisi mukavista sanoista!

  VastaaPoista