sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Flower power

Olen saanut kuin saanutkin taas muutamia kortteja tehtyä. Olis kiva heti laittaa tänne näytille, mutta tämän hitaan kannettavan kanssa on motivaatio-ongelmia, kun käynnistyy niin hitaasti. Kaksi erilaista korttia, mutta kukattaa niin hirviästi näin kesän korvalla, että kukkia, kukkia on tänään näytillä kummassakin.

Ensimmäinen on tehty Tirpuuselta lainaamallani Stampendousin jumbokukkaleimasimella. Kukat ja lehdet on embossattu hopeajauheella värilliselle Bazzil- kartongille. Simppeliä ja tyylikästä. Jäin vähän pohtimaan, olisiko joku muu jauheen väri toiminut paremmin.Aion lisätä numeron oikeaan yläkulmaan myöhemmin, kunhan päätän minkä numeron arvon tähän.


Minkä ikäiselle sinä kuvittelisit tämän kortin?  

Ja eikä nyt mitään ikäsyrjintää. Ei kukkakortin tartte aina mennä vanhuksille, mihin hyvin usein päädytään. Kyllä varmasti tykkää kukista moni kakskymppinenkin. Ehkä semmoseen lopputulokseen päädytään usein siksi, että jossei saajaa tunneta, on suurempi riski antaa hälle hurttia huumoria sisältävä kortti, kuin aiheeltaan hillitympi kukkanen. Viisainta olisi tietysti odottaa oikeaa kohdetta ja lisätä vasta sitten numero, mutta minä tykkään tehdä kortteja valmiiksi. Ja ihan riskillä ne numerotkin.

Toinen korteista on tehty ainoalla omistamallani Penny Blackin hiirileimasimella. Hiiret kantaa tarmokkaasti ruusua kohteelle. Hiiret väritetty mustepulloilla. Tässä leimassa tykkään jättää ruusun kortin tyhjäksi, että sen voi sitten täyttää sellaisella tekstillä tai numerolla, mihin tarve vaatii. Tämähän on valtavan monikäyttöinen leima. Lapussa vois lukea "kiitos!", "moi!", "onnea!" "äiti/isä", jokin numero...jne. jne. Taustapaperit Maja Designia.
Tämmöstä flower poweria tällä kertaa. Parit kortit tossa olis vielä teille näytettävänä, ei vaan viitti tunkea kaikkea samaan tekstiin.

Kommentoi ihmeessä, jos käyt luuraamassa!

Satu

6 kommenttia:

 1. *ei niinkään järjissään oleva Poro*12. huhtikuuta 2015 klo 18.28

  Flower Power on tiesitkös porojen suosituin jäkäläpallojoukkue :) oma suosikkini on kylläkin Lapin kullanmurut, mutta Flower Power tulee heti perässä :) Lapin lusmuilijat on myös todella hyvä :) viime pelissä nämä kaikki kolme pelasivat Mahlan möhlijöitä vastaan ja voittivat kolmessa minuutissa -4 vastaan 25 :D nämä kortit sopisivat hyvin Flower Powerin tunnusväreiksi, jotka ovat punainen, sininen, vihreä, sininen, keltainen, sininen, violetti, sininen, pinkki, oranssi, sininen, valkoinen ja sininen :) tässä kommentissa ei ole mitään järkeä, mutta toivottavasti sinulla on :) tähän kommenttiin saa enemmän järkeä, jos ottaa postauksesi viimeisen sanan 2. kirjaimen ja vaihtaa sen 28. sanan ensimmäisen vokaalin tilalle ja lisää eteen Z:n. Sitten vaihdat ensimmäisen ja viimeisen kirjaimen paikkoja ja laitat voita väliin :) nyt sulje silmäsi, ja toivo jotain :) on pimeää, eikö??? :D tykkään näistä korteista ja PALJON!!! :D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, vallan unohdin tähän vastata. Menin taas ihan sanattomaksi ja se ei ihan helppoa ole! Allekirjoittanut keksii yleensä aina edes jotain turhaa jorinaa...

   Poista
 2. Mitäpä tuohon lisäämään, kaikki olennainen tuli jo sanottua. =) Noh, jos nyt sen verran, että tykkään korteistasi taas lämpimästi, ja erityisesti iloitsen, että uhkailu nurmikon leikkuusta kynsisaksilla sai selvästi luovuutesi taas kukkimaan. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei voida varsinaisesti puhua luovuuden kukkimisesta, mutta pientä eloa on havaittavissa...

   Poista
 3. P.S. seuraamisen arvoisia joukkueita ovat myös Tornion Toivottomat, Hillasuon Hikiset ja Korvatunturin Kuurot. Mielenkiintoinen sarjanousija on myös Sodankylän Sorkkijat.

  VastaaPoista