maanantai 13. huhtikuuta 2015

Paskis 273 - luonnos

Tervehdys tihkusateisesta länsi-Suomesta! Ihan törkeen inhottava päivä osui maanantaille täällä päin maata. Jos maanantaisin on kyllä muutenkin tsempattavaa, ei ulos katsominen helpota. Nooh, routa ja lumet sulaa, kesä tulee ja kaikkia hymyilyttää. Ajattelin koota kaikki tämän vuoden äitienpäiväkortit yhteen päivitykseen, mutta tällä kortilla aion osallistua Paskikseen, (jahka onnistun lisäämään Padilla kuvan tähän tekstiin) joten tämä oli nyt laitettava aiemmin.

Tirpuunen oli käyttänyt hiljattain Stampendousin kukkaleimasinta kortissaan, niimpä minäkin innostuin kaivamaan omani ilahduttamaan äitiä. Koukussa kortteihin sivuston leimaillaan ja väritellään ryhmässä käytetään tässä kuussa niin ikään Stampendousin leimasimia, mutta kyseiseen haasteeseen tein jo aiemmin toisella muotilla temput.

Pohjalla on Maja designin papereita ja kuvan kukka väritetty musteilla as almost always. Luonnoksessa oli pari tähteä ympyrän vierellä vasemmassa alakulmassa. Tarkoitukseni oli laittaa vaan pari tarratimanttia, mutta hätä keinot keksii, kun menin ihan pikkasen leikkaamaan ympyrää vahingossa liian pieneksi. Onhan tuo vähän hassu, kun kukkakuvan reunalla on lisää kukkia.
Satu

EDIT:Ei onnannu Padilla. Pitää harjoitella vielä.Onneksi on tämä maailman hitain läppäri. :-)

8 kommenttia: