lauantai 1. elokuuta 2015

Harmoonista

Aivan meinaa välillä unohtua näyttää teille kaikki kortit, kun luulen, että olen jo ne tänne laittanut. Tässä kesällä näpräsin hääkortin. Kortti on jo matkannut pariskunnalle tuntemattomalle, onnea heille, teille tuhannesti, jos olisitte jostain ihmeestä päätyneet Sadunlaiseen!

Monesti päädyn käyttämään rakkauskorteissa(käyttämäni yhteisnimitys hää- ja kihlakorteille) vähintään punaista(yleensä kaverina mustaa). Tajusin, että se ei kyllä iske kaikkiin, niin ajattelin tehdä harmonisen rakkauskortin.


Pilkahdus on kultaa kaverina. Muuten on harmonista, toivottavasti on liittokin! :D Taustalla Maja designin paperi. Sydämen taustalla oleva paperi ja teksti ovat jostakin tuntemattomasta? paperilehtiöstä.

Sydänleimasimen valmistajaa en saa nyt päähäni, enkä tavoitettua Googlellakaan. Olisin voinut veikata, että Stampendousin tai Inkadinkadon, mutta lyhyellä otannalla ei vastausta. Näitä on setissä muutamaa erilaista sorttia. Pitää paremmalla ajalla ettiä tietoa. 

Voikaa hyvin! 

Satu2 kommenttia:

  1. Mikä ihmeen verenkiertohäiriö muhun on iskenyt, kun en ole tätäkään upeutta käynyt kommentoimassa?! Tosi tyylikäs, harmoninen ja juhlava kokonaisuus, taatusti oli juhlaparille mieleen. Tykkään erityisesti tuosta taustapaperista, sopii leimakuvan koristeellisuuteen erinomaisesti. Sopivasti rustiikki, simppeli ja silti romanttinen.

    VastaaPoista
  2. Vaikka tuo sun kommentointi onkin ihan täydellisen mahtavaa, ei se ole sun velvollisuus. On ihan okay, ettet käy kaikkia kattomas. ;) Eiku mitähän mä sekoilen... Kommentointini kaikkiin kortteihin on suotavaa jollei jopa vaadittavaa, niin kivaa on lukea mukavia sanojasi. Hih!

    VastaaPoista