maanantai 10. elokuuta 2015

Siililovee

Heips!

"Siililovee" lukee kuvakansiossa tämän kuvan alla. Pakko välillä paljastaa teille näitä mun kuville antamiani nimiä. Ne kun ovat... hmm.. vähintäänkin omaperäisiä. Ne on niin sadasosasekunnissa heitettyjä, että ovat jo niin mielikuvituksettomia, että usein aivan huvittaa!

Siililovee-kortin kuva on tehty uudella Penny Blackin leimallani. Joku hyvämuistinen seuraaja(onko mulla muka sauraajia?! ;) ) saattaa muistaa, etten ole Penny Blackien kovin kuluttaja. Ystäväni Tirpuunen niitä on mulle kiitettävästi tarjonnut lainalle aina halutessani, mutta itselläni ei montaa PB:tä löydykään. Facebookin askartelukirppistä on taas syyttäminen tästä leimasimesta. Oli niin kiva kuva, että piti hommata omaan laatikkoon.

Tais tulla jo vähän syksyisempää mallia, kun kuvan nurkalle napsuttelin lehtileikkurilla ruskalehtiä. Taustaan laitoin muka hauskasti kärpässienen väristä paperia.


Nyt kun tätä kuvaa katsoo, olis voinut heittää tuohon tekstin vierellekin pari lehteä, mutta jotkut ideat tulee vähän jälkijunassa eikä siinä askartelupöydän äärellä...

Kuva väritetty DI mustepulloilla, kärpässienten laikuissa vähän valkoista Pearl makeria. Teksti leimattu kuultopaperille. Reunoja vähän stressattu. 

Vielä on vaan kesää onneksi jäljellä, vaikka kortti onkin jo syksyisissä tunnelmissa. Kuulostaa epätoivoiselta lomaltapalaajan puheelta.. ;)

Satu


6 kommenttia:

 1. Kuinka voi olla, että mä en ole nähnyt tätä ihanuutta aiemmin??? Työ vie tosiaan ihmisestä ihmeesti mehut, ihana kun alkaa näköjästään normaalielämä viedä taas voiton. Tämä on kuule niin raikas ja suloinen ja mieltä lämmittävä, että ohhoh. Leimakuva on täydellinen ja tuo taustapaperi ihan nappiin. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Ei kuule aikaakaan, kun sormet syyhyää taas askartelua, vastapainoa työlle. Joulukortithan vois jo alottaa... ;)

   Poista
 2. Niin pihananan psuloisen pkotoisan psyksyisen poromainen! :D:D:D Rakastan noita värejä, ja etenkin kortin tunnelmaa! Vai sanoisinko ptunnelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iltaa Poro! Kiitos kommentista. Kiva jos tyk.. Ptykkäät ;P

   Poista
 3. Tällaisen kortin kun saisin lauantaina kun menen naimisiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onneksi olkoon Päivi! Harmi kun kuulen vasta nyt, olisin voinut lähettää. Ihanaa päivää! <3

   Poista