lauantai 7. marraskuuta 2015

Kortti satakuuskymppisille

Päivää!

Tähän epätoivoisen joulukorttitekemisen keskelle tupsahtelee aina välillä tarvetta muillekin korteille. Kaverin isovanhemmat täyttivät kumpainenkin hiljattain 80 v. Päätettiin yhdistää synttärimuistaminen, joten korttiin piti saada 80+80. Korttia aloitin Paperinauhan askarteluillassa ja joku toinen ilta kotona päätin kortin. Kuva onkin soppeli! Siinä Art impressionin muori ja faari kinastelee samasta kaakusta. Näin krätyysiä eivät taida Helena ja Esko olla, mutta huumoria ymmärtävät.

Kuvausolosuhteet olivat taas mitä olivat. Eräänä iltana, liian myöhään, huonossa valossa saa tämmöstä tulosta. Noh, kortin idea välittyy kovasti. Paperien väri on luonnossa semmonen.. öö.. vaalea petrooli, joka taittaa harmaaseen..sanoisin - jännä väri.
Eilen jäätiin vielä työpäivän päätteeksi Tirpuusen kanssa askartelemaan muutamaksi tunniksi. Ollaan suunniteltu moista jo monet kerrat ja vihdoin saatiin onnistumaan, ja voi kuinka oli mukavaa! Suurin osa ajasta menee turisemiseen ja pölisemiseen, mutta ei haittaa. Minä jäin vielä Kaisan lähdettyä värittelemään, mutta saldona taisi olla silti vain yksi kokonaan valmis kortti! Katselinkin siinä lähdön hetkellä kelloa, että tuntipalkka pitäisi olla hurja, kun neljässä tunnissa saa noin 1,5 korttia. =D

Tekis mieli kuvailla kortit tänne, mutta koska en ole päättänyt vielä, kelle kortit lähetän, en voi. Jos vaikka vahingos joku sukulainen olis eksynyt tänne. Epäilen, eivät ainakaan osaa kommentteja kirjoittaa. ;)

Noh, eikö niitä julkaistaviakin joulukortteja kohta ala tulla! Joko siellä on joulukorttirumba hienosti käynnissä? 

Satu4 kommenttia:

 1. Turiseminen ja pöliseminen on sitä parhautta yhdessä askarrellessa Ü
  Ensimmäinen joulukortti valmistui tänään, toiset on hyvin suunniteltu eli jo puoliksi tehty :)
  Ne on niin hauskoja nuo Artin mummot ja papat, hih. Hyvin sommiteltu kortti ja kauniit paperit.

  VastaaPoista
 2. Joo, se se on yhdessä askartelemisen juttukin kai vähän, eli sallittakoon! Riittää kun saa edes jonkun homman alulle ja inspiraation. Hyvin samalla mallilla täälläkin nuo joulukortit, mutta onneksi hyvin suunniteltu - puoleksi tehty! ;) Kiva kun tulit, vielä kivempi kun kommentoit! :)

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä lystiä, itsekseni hyrisin koko illan silkasta hyvästä mielestä. Uusiksi ja pian! Kyllä askartelemalla vaan kaamos taittuu.

  Taas tätä värittämääsi kuvaa katsellessani ajatukset kirkastuvat kahteen pääkohtaan: olet sinä hillittömän hyvä noiden musteiden kanssa, ja mun täytyy saada stanssauslaite. =) Hyvä idea nuo mustat reunat, tuo ryhtiä korttiin ja vähän miesotetta, kun kukkapaperi taas kallistuu varmaankin emännän suuntaan. Vai? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan koska vaan uudestaan, ja vaikka joka päivä! :D

   Stanssauslaite on kyllä ihana, mutta itseäni toistaakseni, sitä saa lainata melkeinpä koska vaan! Joo, aivan oikein. Kutakuinkin noin mietinkin. Kukat naiselle ja väri semmonen joka sopii kummallekin. Tai siis, että jos nyt ei ihan sitä pinkkiä valitsis tällä kertaa. Ryhtiä tuo reunat, jotka todellisuudessa onkin tällä kertaa tummanharmaat. Ero mustaan ei kyllä ole kovin suuri, varsinkaan valokuvassa. Kiitos Kaisa!

   Poista