tiistai 29. joulukuuta 2015

Pennyä joulua

Jouluasioilla mennään vielä joku tovi. En malta paljastella niitä ennen joulua, ettei vaan kukaan näe korttiaan tämän kautta, joten jouluähkyisten sopii nyt sulkea sivu!

Tänään ajattelin vilauttaa Penny Blackeillä tehdyt joulukortit, joiden leimasimet ovat Tirpuusen varastoista lainattuja. Kiva välillä väritellä hiiriä, siilejä ja kissoja.
Tällä kertaa eläimet seikkailivat lumella. Ihan kivaa edes korteissa toivotella valkeaa joulua, jota ei saatu tänäkään vuonna täällä päin Suomea viettää. Etelä-Suomeenkin tuli jo pieni lumikerros, mutta meillä vielä musta maa. Aika tylsää....Stampin' Up!in puulla ja Penny Blackin leimasimilla toteutetut kortit. Näitä tein muutaman sarjatuotantona. Työpiireistä tutuksi tullut ihana Krista lähestyi askartelutoiveillaan ja extempore yllätettiin kummatkin toisemme saman pöydän luota askartelemasta. Tuona iltana sain aikaiseksi lähinnä levitettyä tavarat keittiön puolelle, mutta sitä tärkeämpää oli höpöttely ja hyvä mieli. Konkreettisina tuotteina jäi myös pari aloitettua korttia, jotka oli sitten pakko jatkaa loppuun.
          Toinen puu on harmaarunkoinen ja toinen ruskea. Mementon musteilla leimattu puu ja hanget. Muuta ei tarvi enää kokeillakaan, yks Distress Inkeillä mustetettu tais lentää olan yli ;)

Sellaasta!

Satu

2 kommenttia:

  1. Onpas tullut leimasimet hyvään käyttöön! =) Ylimmässä on mukavan rento meininki, ja keskimmäisen tunnelma on aivan ihana, tykkään kovasti. Nämä alimmaiset puolestaan ovat mestarioivallus, aivan ihana yhdistelmä. Ja puut suorastaan huokuvat pakkasta, hyvät värit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Jep, vaikka laina-aika onkin ollut jo ihan sakkojen arvoinen, käytetty ainakin on! =) Sen yhden Purplen pingviinin tilasin juuri tuota keskimmäistä mallia varten.

      Poista