maanantai 11. tammikuuta 2016

Liila, peike ja valkoonen Paskikseen

Hyvää myöhäisiltaa!

Meinasin jo yllättää itseni ja mennä aikaisin nukkumaan, mutta pysyinkin tutussa ja turvallisessa rytmissä myöhäisen nukkumaanmenon kannalta. Nimittäin innostuin askartelemaan äkkiä yhden kortin P*skarteluhaastetta silmällä pitäen. Oli pakko tulla laittamaan se vielä tänne. Liian monta haastetta on missattu.

Minulla on ollut Tirpuusen puusetti (jo liian kauan! Sorry Kaisa...) lainassa. En ole sillä paljoa saanut aikaiseksi, mutta koska päässä on pyörinyt pari mehevää ideaa, en ole malttanut niitä palauttaa. Tässä nyt yksi niistä. Toteutin sen nyt haasteen haluamilla väreillä, joita olivat lila, beige ja valkoinen.


Värit on nyt taas mitä on näillä pimeyksillä, mutta idea välittyy. 

Meinasin huomenna palauttaa Stampin'Up!in ihanan setin lainalta, mutta arvatkaa nyt maltanko?! Näitähän pitää kokeilla tehdä kaikissa maailman sateenkaaren väreissä... 
Vauvanvaunujen valmistajaa en muista millään. On setistä, jossa on vaunujen lisäksi tytön ja pojan silhuetit ja pieni keinuhevonen.

Kiva kun kävit! Vielä taitaa olla pari joulukorttipäivitystä, pitäis tulla tekemään ne kuleksimasta, jotta pääsis ajatuksissa eteenpäin. Nyt oli vaan ihan pakko tulla osallistumaan haasteseen!

Mukavaa alkanutta viikkoa sullen ja mullen!

Satu

8 kommenttia:

 1. Ihana idea ja suloinen toteutus! Tosi kivat nuo raidat, ja värit ovat niin nam. Näin se tehdas käynnistyy, onneksi olkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Tehdas on vielä vähän "jäissä", mutta sulaa paikoitellen! ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Mira! Taitaa olla alunperin netin syövereissä ollut joku vähän samantyylinen kortti ja sieltä jäänyt idea päähän. :)

   Poista