perjantai 4. maaliskuuta 2016

Voi lutunan tähäre -setti vol.2

Heippa hei!

Tänään jatketaan päivityksissä samoilla linjoilla: vauvanpöksyt ja kortti osa 2!


Eli myöhemmin linjoille saapuneille: päätettiin siskon kanssa yhdistää voimat, sisko ompeli pökät ja mä tein niihin sopivan kortin. "Voi lutunan tähäre"-setiksikin kutsuttu vauvanilahduttamissetti siis kyseessä. ;) Tirpuunen keksi tuon oivan nimen tälle paketille.

Ja korttia saa tyyrätä tarkemmin tässä:


Asiasta enemmän kiinnostuneille kerron, että pupujussileima on taas AA:n (=Anonyymit askartelijat) askarteluillassa leimattu. Ja voi jestas, Lawn fawnia...Mama Elephantia?! Emmä tiedä. (Enkä edes jaksa Googlata tällä kertaa) Oli se Mama Elephantin! ;)
Magnolian lähes käyttämätön tähtiboordistanssi joutui vähän töihin ja Lawn fawnin kirjaimilla kirjoitettu onnitteluteksti. Mutta ehkä kaikista iloisin oon tuosta tuntemattoman valmistajan valmistamasta paperista. Se ei ole passannut muualle, ja se on näyttänyt rintsikkapaperilta, mutta tätä hetkeä se odotti. Tähän sen kuului tulla! Tähän natsas ku kirsikka cupcakelle. Tässä se ei ole enää rintsikkaa, vaan kaunista, hempeää koristekuviota. 

Kaikista hauskinta tässä projektissa on inspiroitua valmiista housuista ja sen kankaasta. Joskus se yhdistävä juttu voi olla väri, joskus kuosi ja joskus jotain ihan muuta! 
 Onnea vauvansaaneille, mukavaa päivää muillekin!

Satu2 kommenttia:

  1. Kylläpä tuli tähtirivistön ensiesiintyminen sopivaan paikkaan! Ja taustapaperi on ihanan vauvanherkkää, ihan kuin nyplättyä pitsiä. Kiva, kun nimiehdotus kolahti! =)

    VastaaPoista