maanantai 29. helmikuuta 2016

Hyvää karkauspäivää!

Hyvää karkauspäivää!

Täällä ei ole kosittu, eikä hamekankaita osteltu, mutta kankaita kyllä muuten pyöritelty. Sisko ja minä ollaan yhdistetty voimamme. Sisko hurruuttelee ompelukoneella trikookankaista kivoja juttuja. Tällä kertaa vauvoille pöksyjä. Minä vääntääsin kylkeen teemaan sopivan kortin ja voilá! Vauvan ilahduttamissetti on valmis!

Kortin idean sain P*skarteluhaasteesta,jossa tällä viikolla askarrellaan luonnoksen mukaan. Kätevä malli, taidan käyttää muuhunkin. Leima ei ole omaa varastoa, vaan Anonyymit askartelijat-ryhmän askarteluillassa leimattu. Tämä on sitä samaa sarjaa, jossa on niitä "pölkkyjalkaisia" tyttöjä, orottakaas ny... Oon vähä huono näiden nimien kanssa. Some Odd girl-sarjaa! Se se oli, kiitos Google.


Ja sitten setti

Allekirjoittaneeseen iski flunssa, niin nyt on hyvää aikaa vääntää kortteja, kun ei voi lähteä mihinkään. Ainut ongelma on vuotavat silmät. Välillä on pakko lopettaa, kun ei yksinkertaisesti näe, mitä tekee! :D Että jos ihmettelette levinneitä musteläikkiä, niin se on vain vettä silmistä.  Juuri, kun olin päässyt ääneen ihmettelemästä, että kuinka meidän talouteen ei iske flunssa, vaikka sitä on nyt niin paljon. Perjantaina, kun loma alkoi niin alkoi myös kurkkukipu. Kuinkas se olikaan "tunnolliset sairastaa lomalla..." hmmph. 

Kummasti kiinnostaa nyt nämä keltaiset värit. Vaikka kovasti onkin vielä talvi, niin mieli kääntää jo kevään suuntaan. Kauniisti on aurinkokin jo monena päivänä paistellut. 

Villi veikkaus, että blogikin lähtisi aktiivisempaan nousuun kevään myötä. Siihen tarvitaan kyllä teidänkin osallisuutta. Kommenttia vaan nyt tulemaan, niin on kiva kirjoitellakin enemmän! 

SATU 

 


14 kommenttia:

 1. Tosi hyvä lahjasetti, ihan killeri! =) Leimakuva ja taustapaperit passaavat erinomaisesti kavereiksi keskenään, ja nuo housut ovat lutuuset. Siinäpä teidän tuotteelle nimi: Voi lutunan tähäre-setti. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Pitääpä käyttää tuota "voi lutunan tähäre" nimikettä markkinoinnissa ;D

   Poista
 2. Aivan upea kortti ja rimmaa täydellisesti pöksyjen kaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kata Maria! Se tässä hommassa olikin niin kivaa, kun sai inspiroitua noista pöksyistä ja yrittää saada edes jotain samaa korttiin. Vähän toisenlaista kuin yleensä. :)

   Poista
 3. Tosi kiva kortti ja muutenkin ihana vauvasetti:) Täällä myös flunssaa,aivan hirveä olo:/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna! Kovaa flunssa-aikaa nyt meneillään. Tsemppiä sinne, oma nuha alkoi jo antaa periksi, sinullakin jo pian varmasti! Lepoa ja lämmintä nyt vaan! =)

   Poista
 4. Tykkään paljon tuosta kortin värimaailmasta, ei ollenkaan sellainen perinteisen herkkä vauvakortti vaan just ihanan raikas ja keväinen! :)
  Toivottavasti kevät tuo blogiin paljon päivityksiä, tykkään sitä kovasti lueskella ja hakea postauksista inspiraatiota omiin puuhasteluihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaima! Vähän jännityksellä laitoinkin tuota mustaa tuohon, kun on vauvakortista kyse. Tuskin näin rohkeaa olisin tehnytkään, ellen olisi noista housuista inspiroitunut tuohon keltaiseen paperiin. Niin mahtavaa kuulla, että blogi inspiroi jotakuta. Yritän olla aktiivisempi ! ;)

   Poista
 5. voi maailma miten suloinen!!! =)

  VastaaPoista
 6. Ompas mukava setti totta todella. Ihanasti sopii tuo keltapallura ja musta paperi toisiinsa. Siin on ideaakin kun ne kohtaa. Pögät (housut) on päheet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo musta paperi oli se kaikista jännin osuus tässä kortissa. Keltainenkin oli aluksi muka jotenkin "räikeä" silmään, mutta että sitten vielä mustaa!! Mutta ei se kai nyt lopulta niin paha ollutkaan...

   Poista