tiistai 10. toukokuuta 2016

Partavaahtotaidetta Paskikseen

Tervehdys!

Nyt ollaan ennätysmyöhään asialla Paskiksen suhteen! Yleensä en ehdi osallistua koko haasteeseen, kortti on joko puolimoosis(eli kesken) tai se on kuvaamatta. Tällä kertaa tein pikavauhdilla kortin loppuun!

Nyt on pakko jo julkaista kuva, että ehdin osallistua. Lisää infoa ja muuta löpinää tuun kertomaan illan mittaan! Sillä välin voitte ihmetellä kuvaa...
No niin, täällä taas! Tausta on tosiaan tehty partavaahdon ja DI musteiden avulla. Olen aiemmin ihaillut näitä taiteellisia partavaahtotaustoja ja tuumasta toimeen, päätin kokeilla. Mahtavaa hommaa! Katselin ohjeita taustan tekemiseen ja itseäni ihmetyttikin, miten kuvio voi jäädä paperiin vaikka ylimääräinen vaahto vedetään paperin pinnasta pois. Mutta ilmeisesti partavaahto tekee sen, että kuvio imeytyy heti ensimmäisestä kosketuksesta paperiin. Tiedä häntä, mutta tässä se nyt on. Ristihän on Magnolian (cross with vine).

Tällä kortilla osallistuin Paskiksen haasteeseen, jossa oli bingoruudukko. Minä valitsin oranssi - clean&simple - 4(tarratimanttia).


Vähän kuvia tekovaiheista:

                                           Tämä kuva ennen puhdistusta.


                                            Puhdistuksen jälkeen.Saa nähdä teenköhän mä enää mitään muita kortteja tämän jälkeen....

Kuulemisiin!

Satu4 kommenttia: