tiistai 24. toukokuuta 2016

Titityy äitee

Tämän vuoden äitienpäivä oli ja meni! Nimenomaan meni, vähä yllättäen se taas tuli. Muutamat kortit tein, vanhoja oli vielä varastossa muutama.

Aloitetaan äitienpäiväkorttiesittely Tim Holzin crazy birds-setillä tehdyllä lintukortilla. Olen aivan ihastunut hulluihin lintuihin. Tähän asti olen lainannut niitä askarteluilloissa Inalta, mutta nyt hankin itselleni lintusetin. Vielä pitäisi satsata settiin, jossa on linnuille sopivia asusteita ja tavaroita. Taustaa tein niin ikään askarteluillassa. MarjoHoo oli hankkinut itselleen uudet vesivärit ja pääsin niitä testaamaan. Aluksi tuntui hankalalta niin "epämääräisen" taustan maalaaminen. Koin sen hankalaksi, kun on tottunut maalaamaan kuvia, joissa on rajat ja nyt pitikin olla tietyllä tavalla niin suurpiirteinen. Kuivuttuaan olin kuin olinkin ihan tyytyväinen taustaan. Täytynee ehkä hankkia itsellekin vastaavat värit ja opetella olemaan rennompi maalauspuuhissa...Meillä päin äitiä jotkut kutsuvat äitiä "äiteeksi", siksi kokeilin laitta noin rennommin tuon tervehdyksen äitille.

Oletko sinä tykästynyt lintuihin? 

Satu4 kommenttia:

 1. No minähän nyt olen tällänen lintupöllöö... siis =).Tosi raikas ja herkkä tuo tausta, aivan jäin tuijottelemaan. Ja sopii tuolle naiselliselle tirpuuselle vallan erinomaasesti pariksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin, suhun tietysti nämä TIRPUUSET kolahtaa, en ollutkaan hoksannu! Kiva ku kävit kattomas! :)

   Poista
 2. Kyllä nuo linnut on loppujen lopuksi monikäyttösiä! Piti kans itelle hommata ne alkuvuonna, enemmänkin voisi käyttää. Hienon herkkää, mä oon käyttäny vaan voimakkaita värejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, monikäyttöisiähän nämä nimenomaan! Mun pitäis saada vielä se "hattusetti", niin tulis vielä enemmän käyttöä. Reippaastihan näissä tosiaan usein käytetään värejä. Pitääpä käydä kattomas sun tuotoksia. Kiva ku kävit ja jätit siitä merkinkin! =)

   Poista