sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Golfgreeni

Hip hei!

Multa pyydettiin korttia golfarille. Magnolia taas pelasti tilanteen. Tein hyvin vähäelementtisen(voiko sanoa näin?) kortin. Tarkoitus oli tehdä toinen vähä rempseämpi, jotta tilaaja olisi saanut valita, mutten sitten ehtinytkään.Velloumilla teksti ja tekstileikenumba. Pelkäsin, että väri olisi liian räikeä, mutta tilaaja heti oivalsi yhdistää värin greeniin. Niin just! Niinhän se olikin tarkoitettu ;) Pitää kokeilla tehdä vielä toinenkin, nyt kun Golf flag-leima on korkattu ja pyörii vielä pöydän kulmalla. Pitihän se hankkia itsellekin, kun mulla on ollut näitä vaihtokaupasta tulleena aikaisemmin.

Satu

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti piti hankkia! Miten muuten sait tuon tasaisen valkoisen värin numeroleikkeeseen? Itse embossasin tänään ekaa kertaa tekstileikkeen hopealla, ja tuli kyllä aika röpeliäänen. Tuo taustapaperi on täydellinen, vois hyvin olla golffarin liivin kuviona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, juju on katsos Tirpuunen tällä kertaa siinä, että leikettä ei ole käsitelty! Ihan naturellilla mentiin tällä kertaa. Mutta useinhan mä olen juuri embossannut ja jauhoissa on huimia eroja. Muistan kun embossasin hopealla, tuli kaunis tasainen, paksu pinta. Toisin kuin esim. punaisella, jolla jouluna paljon näitä "värjäsin". Joo, innostuin itsekin kun oli vielä pieni pala tuota golffarille sopivaa paprua.

      Poista