keskiviikko 4. helmikuuta 2015

14 vee Poro!

Aivan aluuksi julkinen syntymäpäiväonnittelu blogini uskolliselle kommentoijalle Porolle! Poro täytti toissapäivänä tiistaina kokonaiset 14 vuotta! Kolme eläköön-huutoa Porolle: eläköön, eläköön, eläköön! Paljon onnea vielä näin blogin välityksellä! Kyllä tuo ikä olikin mukavaa aikaa, nauti siitä!
Poro on todellinen bluelover, kaikki käy kunhan vain on sinistä.

Kun tein Porolle korttia, kaivoin vaan laatikoista kaiken mahdollisen sinisen. Luotin siihen, että sillä ei mennä mettään. Luonnollisesti kortista tuli löytyä myös nimimerkin mukaan poro.


Magnolian poro on värjätty Prismoilla craftille. Vaikka itse sanonkin, tuohon poron rusetin sävyyn ihastuin vaikken henk.kohtaisesti oikein olekaan sinisen ystävä. Tuo erehdyttävästi mieleen erään sinisen suklaalevyn, slurps! 

Papereista mä olen niin kovin, kovin huono sanomaan mitään. Käytän paljon yksittäisiä 12*12 tuuman kokoisia skräppipaperiarkkeja ja sen "nimilapun" leikkaan usein ensimmäisenä pois. Teipit ja klemmaritähti on Ikeaa. 

Olen monessa blogissa ihastellut tämän kortin tyylistä asettelua, jossa käytetään teippejä, suikaleita ja suunnilleen kaikkea mahdollista pientä sälää! Voisi helposti luulla, että tämä olis tuosta noin vaan tekaistu, mutta ainakin mä jouduin miettimään miten minkäkin palan, strassin, leimakuvan ym. asettelisin. En sitten tiedä, jos näitä tekis enemmänkin, sujuisko paremmin. Taidan ruveta näitä vähän reenaamaan. Kiva, jos näihin sais käytettyä kaikkea pikkutilbehööriä, jota en osaa asetella sellaisiin malleihin, jossa on kuva keskellä.

Tähän poroon, näihin tunnelmiin. Onnea vielä Poro!

Satu

2 kommenttia:

  1. Poro on nyt iloinen :) Näin täydellisen sinistä korttia saa kyllä hakea! Ja sekin on turhaa koska sellaista ei löydy :) kolmetuhatta kiitos-huutoa Satulle! Kiitos! Kiitos! Kiitos! Kiitos! Kiitos!...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Ilostuttaminen olikin tarkoitus. Kivaa, jos tykkäsit. Vasta 223, kiitos.. kiitos.. ;)

      Poista