maanantai 9. helmikuuta 2015

Kumipallona Paskikseen

P*skarteluhaasteessa ovat olleet ilmapallot aiheena kuluneella viikolla. Monesti olen suunnitellut ilmapallojen tekemistä kirkkaan värisistä kuviopapereista, mutta suunnitelmaksi on vaan aina jäänyt. Nyt minut hommiin haastoi Paskis, johon osallistuminen on niin ikään ollut monesti suunnitelmissa, mutta aina on tullut määräaika umpeen ennenkö olen saanut mitään aikaan. Tällä kertaa sain kun sainkin kortin aikaan.


Ihan sellaista tulosta en saanut aikaan, mitä päässäni olin kuvitellut. Sen verran kivaa tämä silppujen pilppominen oli, että aion tehdä useampiakin kokeiluja tällä palloteemalla. Voi mitähän taideteoksia sais aikaan, jos sais tuotettua sellaista, mitä itsellä on päässään...in my dreams. Olis kiva kun sais omat päävisiot teille esille tänne!

Seuraava haaste olis kuvan saaminen Paskiksen sivuille, saa nähdä kuinka käy! 

Kuulemisiin!

8 kommenttia:

 1. Kuvan laitto ilmiselvästi onnistui. ;) Itsensä haastaminen kannattaa aina. Tosi pirtee ja kiva kortti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Eihän se toki vaikeaa näemmä ollutkaan. Kaikki uus vaan tahtoo aina epäillyttää! Kiitos. Itseasiassa kortti ei ole ihan sitä tyypillisintä "minääni". Vaihtelu virkistää! :-)

   Poista
 2. Onko sulla tollanen ilmapallostanssi? Aivan ihana! Kortti ei tosiaankaan ole ihan sun tavallista tyyliäsi, mutta revittely tunnetusti tekee ihmiselle hyvää. Tätä oli varmaan hauska tehdä, kun katselemisestakin tulee hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
 3. Ei suinkaan ole stanssia. Rohkeesti lähdin vaan saksilinjalle. Kiva, että se välittyy. Kivaa se todella oli! Mulla on askartelupöydällä varmaan kymmenen ilmapalloa, jotka eivät läpäisseet pääsyään korttiin asti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä tehnyt taas kerran niin tarkkaa työtä, että stanssiksi luulin. Sä et näköjästään välttämättä stansseja tarttekaan. =)

   Poista
  2. No hyvä jos siltä näyttää! Mutta älä pelkää, en mä silti Big shotista luovu! ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Vähän viiveellä huomasin kommenttisi ;)

   Poista