tiistai 5. toukokuuta 2015

Haasteisiin äitienpäiväkorteilla

Iltaa!

Äitien kovaa 24/7 työtä yritetään muistaa ja kiittää ensi viikon sunnuntaina. Nimenomaan yritetään - kortilla tuskin pystyy kiittämään äitejä heidän suuresta työstään, elämän antamisesta, mutta yritetään. Jos nyt edes ilahtuisivat. Minä olen yrittänyt urakoida erilaisia äitienpäiväkortteja. Tästä muutamia näytille. Kahdella ensimmäisellä osallistuin Koukussa kortteihin sivuston Tekniikkakymppiin ja viimeisellä Paskikseen.


Stampendousin ruusuja pukemistekniikalla. Tämä osallistuu kymmenenteen Tekniikkakympin haasteeseen, jossa aiheena oli "valitse". Haasteessa tuli valita kaikista tekniikkakympin aiheista mukavin ja tehdä siitä toinen kortti. Minähän aika ajoin käytän tätä kivaa tekniikkaa. Paperiksi kun voi valita miten kirjavan tahansa, kuvaan saa kovastikin eloa - niin halutessaan. Monesti myös pukemistekniikka nopeuttaa kortin tekemistä. Stampendousin perhosia ja Magnolian kiekuraa taustalla."Kissi liiviis" lukee kuvakansiossa tämän kortin kohdalla. Tirpuusen leimasimella painettua Penny Blackin kissaa rintsikkaliiveissä. Tämä kuva on niin mahdottoman mukava, varsinkin juuri äitienpäiväksi! Kissa kölliskelee niin rentona. Tekniikkakympin yksi kymmenestä haasteesta oli tehdä kukkia itse. Ihan ilman vempeleitä ja vekottimia. Saksia nyt kuitenkin sai käyttää ja niillä nämä ruusut pyöräytinkin. Olen ennenkin suunnitellut näitä itsetehtyjä ruusuja, mutta kas kummaa neKIN ovat silloin jääneet haaveeksi. Näitä teen kyllä jatkossakin!


Ja sitten vielä simppeli värssykortti äitille. Taustalla kohokuviointikansiolla tehtyä pilkkutaustaa. Satiininauha ja mitäs muutakaan koristeena kuin ruusuja, ruusuja, joka olikin Paskiksen haasteena kuluneella viikolla. Tällä kortilla mukaan haasteeseen. 

Eiköhän parit äiskäkortit vielä loppuviikkoon mennessä pitäisi saada pyöräytettyä.Mutta tässä tällä erää. Kuulemisiin!

Satu

4 kommenttia:

 1. Mahtava tuo kissakortti! Niin pirtsakan värinen ja hauska!

  VastaaPoista
 2. Kiitti Niinu! Siihen taisin ihastua eniten itsekin! ;P

  VastaaPoista
 3. Pirteä pinkkihän on tunnetusti nimenomaan äitien väri :) ainakin meidän sarvellisten maailmassa :) äitienpäivänä on aina tapana maalata meidän vasojen sarvet pinkeiksi karamellivärillä ja sitten me sotketaan äidin kaikki vaatteet ja tavarat oikein kunnolla pinkkiin! :D ai että se on hauskaa, pitäisit siitä varmasti! Siitä kannattaa nauttia nuorena oikein kunnolla, vanhemmiten ne osat kun vaihtuvat niin kurjasti :( mutta tälläinen ihana kortti saa kyllä kaikki sarvelliset (ja sarvettomatkin) mamit huokaisemaan onnesta, olivat suosikkivaatteet ja -tavarat sitten karamellivärissä tai eivät :) Näin ihanat kortit ovat käteviä matkalippuja kotiarestista kunnon halaukseen <3 :)

  VastaaPoista
 4. Jiihana tuo kissi tissiliiveissä, tykkään värityksestä ja kortin reippaasta ilmeestä hurjasti! Pukemistekniikka sopii näköjästään hyvin myös kasvimaailmaan, pitääpä itsekin joskus kokeilla. Ja tuo alimmainen saa taatusti saajansa huokaisemaan - siis onnesta = ).

  VastaaPoista