tiistai 2. kesäkuuta 2015

Aamu 9.v.

Iltaa!

Nuan vaan katos toukokuu! Viimeksi olen kirjoitellut näköjään toukokuun alkupäivinä ja nyt on vastaava aika kesäkuusta. Toukokuu on meillä ollut perinteisestikin hässäkkäkuu, mutta aina se silti yllättää. Toissaviikolla järjestimme kaverin kolmekymppisiä ja tuntuu, että vasta nyt palautuu siitä stressistä! Lakanapyykkiä vieraiden yövieraiden jäljiltä pestään vieläkin, kun kuivattelusäät eivät ole olleet suotuisat.

Pitihän tuohon hässääkkään saada stressata vähän korteistakin. Olihan sesonkiaikaa! Jo aiemmin tein kaverin siskontytölle kortin. Kaveri vielä viimeisen lähetyspäivän iltana taivutteli mut tekemään sukulaistytölleen kortin. Totesin taas, ettei ole mikään helppo ikä kortin suhteen. Moni asia on jo liian lapsellista ja silti ollaan kuitenkin vielä niin pieniä. Tai sitten mulla on vaan liian vähän leimoja?!
Laatikoita koluttuani löysin tällaisen aarteen! Piti oikein luntata valmistaja Googlesta, Lili of the Valley:n tuotantoahan tämä. Tulipa korkattua!Stampin Up!in stanssiakin tuli kokeiltua ensimmäistä kertaa. 

Satu 


1 kommentti:

  1. Iiihanat värit! Stanssi näyttää suorastaan houkuttelevalta. =) Ja kuva on suloisesti väritetty. Tässä on tyttömäisyyttä, herkkyyttä ja iloa samassa paketissa.

    VastaaPoista