tiistai 28. heinäkuuta 2015

Antaa huumorinkukan kukkia

Innostuin tässä eräänä(hyvin todennäköisesti sateisena) päivänä tekemään humoristisia kortteja Art Impressionin leimoilla. Viime kerrasta oli jo aikaa ja näitä sais olla aina valmiina. Nämä ovat sellaisia hymyilyttäviä kortteja.

Burnadette, Dotty ja kolmas nainen, jonka nimeä en tiedäkään.

Tähän kokeilin nyt ideaa, jota olen jo kauan halunnut kokeilla. Kunnon blondi meni vaan oikeasti kärventämään korttia, vaikka saman olisi tainnut saada aikaan musteilla.
Jos ensi kerralla olis vähän viisaampi. ;)


 Dottyssä ei olisi muutenkaan paljon väritettävää, mutta tämä kuva houkuttelee aina kovasti leimakuvan pukemiseen, niin kuin kyllä monet muutkin näistä Arteista. 
Reunaa kokeilin vähän ressata.


Tämäkin mummeli on pirtsakka tyyppi. Olis tehnyt tämäkin mieli pukea, mutta hillitsin haluni ja värittelin hänet kuitenkin. Tämä kuva on siitä kiva, kun tässä tekee aina mieli käyttää reippaasti väriä.


Tämmöistä tällä kertaa. Kokeilen ensimmäistä kertaa ajastaa tekstin, saa nähdä kuinka käy. ;)

Kiva, kun kävit!
Satu

6 kommenttia:

 1. Jestas miten hyviä ideoita! Ole vaan ihan rauhassa blondi, jos tältä näyttää lopputulos! =) Hauska tuo ylimmäisen mustunut reuna, hieno oivallus. Ja ihanan raikas tuo valkopalloinen punainen paperi, mistä löysitkin taustalle suurempaa palloa ja mekkoon pienempää.

  Keskimmäisen dramaattiset värit tekevät korttiin jotenkin erilaisen tunnelman, kuin mihin olen törmännyt tämän leimakuvan kanssa aiemmin. Tässä on rytmiä ja jotenkin tangoa, tykkään!

  Ja alimmainen on vaan niin hauska. Tuollaisia meistäkin kuule vielä tulee. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos K! Nämä on vaan niin huippuja nämä Artit. Ja mikä ilmeni kommentissasikin, se että näistä saa niin eri tyylisiin, kun vaihtaa vähän paperia totutusta tai asettelee toisella tavalla. Ja saajaa naurattaa takuuvarmasti.

   Poista
 2. Kyllä se vaan oikea polttaminen on mageeta, mahtava blondi.idea! ja muutenkin - ja nää Artit on kyllä niin ihquja, sopii nimenomaan hjuumorkukan poimineille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitää jatkossakin käyttää tuota tekniikkaa. No sinähän sen sanoit, Artit huippuja! Niitä saisi olla joka tilanteeseen.

   Poista