tiistai 7. heinäkuuta 2015

Rakkauskorttia pukkaa

Terve!

Viikot vierii, kuukaudet vaihtuu, heinäkuuta jo mennään. Pitkä loma on jo puolessa välissä, ja musta tuntuu etten mä ole tehnyt mitään! Extempore innostuin askartelemaan harmaan päivän kunniaksi ja paskiksessa sopivasti päättyy tänään haaste. Haaste päättyy tästä hetkestä puolen tunnin kuluttua, etten mä turhan ajoissa ole asialla.

Haasteessa tuli tehdä kortti tuumaluvuilla 4 1/4" * 5 1/2". Ja sehän kävi kätevästi kun leikkurissa on senttien lisäksi myös tuumamitat. Useinhan nuo ulkomaiset askarteluohjeet on juuri tuumissa. Jäinkin miettimään onko tämä joku tyypillinen korttikoko jossain toisessa maassa vai muuten vaanko oli nuo mitat keksitty. Kauas ei heittänyt siitä tyypillisestä pikkukorttikoosta. Tulikin mieleen, että mahtuukohan tavalliseen kuoreen....

Mä kuvittelen ainakin, että kesällä on paljon kihlajaisia sekä häitä ja täten luulenkin, että tarvetta noille korteille on. Saa sii ny(=katotaan) onko mulla sitten elokuussa varastossa läjä rakkauskortteja. Ja mitähän mä nyt ylipäätään löpisen, tuskin niitä liiaksi saan aikaan.


Tämmönen on ollut jo jonkin aikaa mielessä ja nyt se on tässä. Taustalla maskilla maskattua taustaa. Tekstimaski oli ainakin Tim Holzin, sydämistä en mee sanomaan mitään, etten valehtele. Kupit on Magnolian Celebration glass nimeltään ja mr&mrs sanat on Some odd girl-hääleiman mukana tullut. 

Tämmöstä tällä kertaa. Ei ehdi enempiä turista. kun haasteeseen osallistumisaika alkaa tulla tiensä päähän.Kiva kun piipahdit. Mukavaa kesää !8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Marjut! Taustalla käytetyt maskit ovatkin olleet mulle vähän vieraita, pitäisi vissiin enemmänkin harrastaa... =)

   Poista
 2. Nuo maskatut taustat ovat hienot! Ihanan moderni ja ilmavan kevyt kortti, varmasti monen nuoren parin mieleen. Tuo sydänmaski on nam! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maskit tosi jees! Pitäis vaan muistaa käyttää. Ovat niin uus juttu, että helposti unohtuu. Kiitos kommentista! :)

   Poista