maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kesän viimeiset rippikortit

Tervehdys kuin tuulahdus!

 Heinäkuu lähenee loppuaan ja kohta on meikämannen loma lopuillaan. Kesäkuun alkupäivinä edessä oleva loma tuntui ikuisuudelta, nyt taas voi ihmetellä samaa, mitä joka vuosi; mihin se meni?!

Kortteilu on ollut "slow" vaihteella. Ei kokonaan lomallakaan, mutta ei ihan täyttä höyryäkään.

Täällä meidän suunnalla oli rippijuhlia muistaakseni kesäkuun lopulla, mutta muualla niitä juhlittiin vielä heinäkuullakin, joten vielä toinen pläjäys rippikorteista.
Kaksi ensimmäistä ovat hieman hillitympää tyyliä. Maja ja Pion designin papereita. Alemman kuvan kortti oli ennen tekstin laittamista liian osanottokorttimainen, teksti vähän pelasti ja ei voi kuin todeta, että onneksi meitä on moneen makuun ja joku tämänkin halusi itselleen. On mahtavaa, kun saa kokeilla erilaisia tyylejä! Ylemmän kortin teksti on Tirpuusen lainoja. Ilman leimakuvaa mentiin näissä tällä kertaa.
Magnolian ristiä on käytetty tässä sukulaispojan rippikortissa. Paperi taisi olla niin ikään Majan tai Pion designin tuotantoa. On vain niin tummaa, ettei ole moneen korttiin voinut käyttää.

Satu


2 kommenttia:

  1. Huomaatkohan itse, miten taitavasti näitä kortteja teet eri tyyleillä? Kaksi ylintä on herkän romanttisia ja sellaisinaan tosi kauniita, alimmainen on selvästi simppeli ja rouhea. Tykkään kaikista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos sellainen näkyy! Yritän tarkoituksella vähän erityylisiä kortteja. Useimmiten sitä vaan ajautuu tekemään vain tietyn tyylistä. Kiitos!

      Poista