lauantai 3. lokakuuta 2015

Pari valmistujaiskorttia

Onni on perheenjäsenet, jotka pyytää kortteja. Sisko tarvitsi työkaverilleen valmistujaiskortin. Alan ei tarvinnut mitenkään näkyä kortissa, joten kirjat on aina hyvä opiskelijalle. Tein kaksi korttia, toinen on varalla. Saapa nähdä kumpi on valittu, minulla on aavistus. Kraftin Kimmien tyttö on nimeltään Lucy ja toisen kortin kirjapinon valmistaja on Magnolia.
Kiva kun käväsit!

Satu

12 kommenttia:

 1. Voi lääh näitä sun värityksiä! =) Kivoja ideoita taas roppakaupalla, ai että nuo ylemmän kortin taustapaperit on passelit. Ja tässä alemmassa on tyyliä ja harmoniaa. On siinä siskolle tuumaamista, kumman ottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavia sanoja. Tuli kyllä tehtyä kaksi aivan erilaista. Mietin, onko ylempi vähän sekava... Mutta kun kauemmin tuijottaa, siitäkin idean saa selville. ;)

   Poista
 2. Jopas on ihania kortteja!
  No Tirpuusen kautta tänne löysin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Tirpuusen kautta moni tänne löytääkin, se on hienoa! =)

   Poista
 3. Onneksi ei itse tarvitse valita,,,,upeat on molemmat!

  VastaaPoista
 4. Onneksi ei itse tarvitse valita,,,,upeat on molemmat!

  VastaaPoista
 5. Onneksi ei itse tarvitse valita,,,,upeat on molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En itse asiassa ole vielä kuullutkaan, kumpaan päädyttiin...

   Poista
 6. Voi kun kivoja! Oletko huomannut, että keskiviikkoiltaisin kerran kuussa askarrellaan Seinäjoen nuorisokeskuksen kahviossa porukassa, kurkkaa blogiin: anonyymitaskartelijat.blogspot.fi ja samalla nimellä myös facebookissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ina! Ei, ei ollut tietoa moisesta. Paperinauhan askarteluiltaan olen pitkästä aikaa osallistumassa parin viikon päästä. Pitääpä lurkata tuota, kiitos vinkistä! :)

   Poista
 7. Heippa, ajattelin linkata oman blogini kun tänään tuola askartelemassa tavattiin :) Aiempi täysin kortteihin keskittynyt blogi on laitettu kesällä jäihin ja jatkan kirppistelyn ja silloin tällöin myöskin askartelun parissa täälä http://kerailynriemua.blogspot.fi/
  tv. Tanja, siitä oikealta puoleltasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve! Kiva kun pistäydyit. Pitääpä itsekin tulla sun juttuja kattomaan! Satu vasemmalta :)

   Poista