sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Oo joku menee naimisiin, viime viikon päästä lauantaina..

Taas on jäänyt kortteja vilauttamatta. Nyt olen kerännyt muutaman hää/kihlakortin samalla kertaa näytettäväksi. Kortit on tehty syys-lokakuun aikana. Suosittua naimisiinmenoaikaa tämä syksykin. Kaikki tyyliltään kyllä aika erimoisia.Tässä punaisessa kortissa hyvin vähäeleisesti pääroolia esittää taustalle kohokuvioitu punainen kartonki ja puu/pahvi/kartonkileike(rakkaalla lapsella monta nimeä) Ruusuja ja muuta koristehässäkkää ja vóila!

Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain... Melko vähäeleistä tämä tyyli nykyään, pari huopasydäntä ja taas tommonen leike(leimattu Mementolla ja embossattu kirkkaalla kimallejauheella heti perään) ja Lili of the valleyn ihana määrätietoinen pariskunta marssimassa eteenpäin.
En tiedä, miksi on nykyään niin vaikeaa saada aikaiseksi kauniita vintagekortteja. Asettelen ja asettelen, mutta jotain jää aina puuttumaan. Nyt kolahti palat kohdalleen sen verran kivasti, että liimasin kaikki äkkiä kiinni. Olisko Pion designin valmiita vintagekuvia ja kaverina sitten sitä sun tätä, muun muassa tätä!
 Tätä onnea ei ole vielä lähetetty kenekään elämään, mutta tämänvuotisilta käsityömessuilta jäi käteen tämäKIN. Kauan haaveileman Stamping Bellan ihana pariskunta, pakko oli koklata. Kukkia paperilla ja onnea leikkeessä (huomaatteko kun oon yhtäkkiä muistanu taas niiden olemassaolon!? ;) ) Leike on jälleen mustetettu ja embossattu kirkkaalla. 


Nyt on nämäki täällä töllättävänä! See you later alligator! 

Satu

3 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja kaikki :) Viimeisestä tykkään erityisesti, samaa leimaa pidin kätösissäni Seinäjoen käsityömessuilla. Ostamatta jäi kun ostin vain stansseja. Oli kiva nähä askartelutapaamisessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin olen usein tuota himiöinyt, mutta se on ollut monesta paikasta loppu. Samoin! Kiva tutustua ihmisiin, jotka ovat samoista asioista kiinnostuneita. =)

   Poista
 2. Komea kvartetti sulla tässä! Hienosti annat tilaa kauniille kohokuvioinnille tuossa ylimmässä, tekee rauhallisen tunnelman korttiin. Toinen on suloinen kuin hääkarkki ja kolmas hienosti sommiteltu. Viimeinen on silti raikkaudessaan lempparini. Ei ihme, että ihastuit tuohon leimasimeen, kuva on iloa ja onnea tulvillaan.
  Samalla HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ! Näitkö uutisista, että Helsingissä koko kaupunki juhli satumaista päivääsi. =)

  VastaaPoista