maanantai 19. lokakuuta 2015

Tule joulu kultainen!

Ällöttääkö jo otsikon kohdas? Kyllä se sieltä tulla tömpsöttelee, joulu kultainen, punainen tai mikä ikään. Yhden joulukortin sain väännettyä tässä erään paskiksen innostamana. Siinä oli niin kiva luonnos, että käytinhän mä sitä jo muuhunkin ja jos suinkin muistan, niin käytän jatkossakin.
Mukaan en haasteeseen ehtinyt, mutta tuskanhietön joulukortin tekeminen itsessään on jo voitto!


Oonko koskaan kertonut, että tämä on mun ihkaensimmäinen kaupasta ostamani leimasin! Tai siis niin, ei oikeastaan ensimmäinen leimasin, mutta jos ei lasketa sellaisia lapsuusaskarteluja vaan ihan tätä tällaista nykyisellään olevaa harrastusta(väritellään leimakuvia ja tilit menee askartelukauppoihin meiningillä). Mulla oli Promarkereista ihan muutama tätä varten ostettu väri(suunnillen punanen, vihreä, ruskea ja iho) ja sillä roiskittiin menemään. 

Liitän tähän muutaman niitä ensimmäisiä joulukortteja(sukulaisreppanat)Voi kattokaa nyt! Nuo tusseilla tehdyt poskien punoitukset! Mutta niiden kohdalla oon näköjään ollut nopea oppimaan ja sitten on jo siirrytty chalkseihin. Kiva huomata, että tästä on menty eteenpäin!

Tästähän sainkin idean! Vois kaivaa vanhan joulukortin kuvan ja tehdä sen nyt uudelleen suht samanlaisena tai hieman muunneltuna! Haa!

Kattellaan!
Satu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti