sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Rauhaisaa joulunaikaa...

...Halusin toivottaa näiden korttien myötä kuluneena jouluna.

Ensimmäinen esiteltävä on tehty Stampendousin lainaleimasimella - Tirpuuselta tietenkin. Tämä tirpuunen on väritetty Distress Ink-mustepulloilla punatulkuksi. Netistä kun selaa tätä tulkkua, värityksiä löytyy yhtä monta kun tekijää, joten en edes tiedä, mikä lintu tämä on "oikeasti". 
Rauhallisella linjalla jatketaan. Pääasiassa stansseilla tehty kortti. Hieman mustetta reunoille ja teksti keskelle, voilá! Pitihän näitä kokeilla monessa värissä.

    


Loppuun vielä kuvat parista pussukasta, joita tein tänäkin vuonna. Sisällä pieni käsivoide tai suihkugeeli ja karkkia. Lisäksi oli vielä pinkki ja enkelipaperinen malli, mihin lie kuvat joutuneet. Näissä kahdessa Kaisan setistä lainatut Penny Blackin hiiri ja siili.Kiva kun kävit! Vähän ollaan näiden tekstien kanssa jälkijunassa, mutta toden totta, kohta tämä joulustelu loppukoot!

Satu

2 kommenttia:

  1. Voi että kun tykkään näistä kaikista! Ylimmäisen väreistä ja värityksestä, keskimmäisten rauhallisesta ja juhlavasta tunnelmasta, ja alimmaisten riemusta ja ihanasta ideasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nyt tuli taas niin kivaa palautetta, että!

      Poista