torstai 28. tammikuuta 2016

Olen lupaillut, että nämä jouluiset päivitykset päättyvät ja tänään (vihdoin!) näytän viimeiset jouluiset viime joululta! Oikeastaanhan kohta vois aloittaa jo ens vuoden joulukortit. Mutta jos nyt ennen sitä vähän jotain muutakin...

Mutta asiaan. Tässä jo hyvissä ajoin ennen joulua, Paperinauhan askarteluillassa, Leimailija Inalta lainattuja Lawn fawnin pupujusseja. Lawn fawnit aika uus juttu mulle.Ihailen kovasti niillä tehtyjä kortteja, mutta itse en tahdo osata käyttää. Tätäkin muistan käännelleeni lähes koko illan. Vahingossa löysin kivan paperin, jolla taivas aukeni! Kotona keksin lisätö kulmaan kilikellon, ja sitten olin tyytyväinen.
Samalla idealla on toteutettu kummipoikamme 3-vuotissyntymäpäiväkortti. Erona edelliseen, siinä käytettiin Purple Onionin pingviiniä leimasimena.Siinä ne! Kuten luvattu, ens kerralla jotain ihan muuta! Aivan mahtavaa, kun kävit! Kyllä meni tammikuukin sutjakkaan, enää muutama päivä. Mihin katos?! Neljän päivän päästä jo helmikuu. 

Satu
2 kommenttia:

 1. Kivoja kortteja!
  Minultakin oli jäänyt joulukortit tyystin esittelemättä blogista - nyt korjasin tämän vääryyden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tania! Vähä tuntui hölmöltä laittaa vieläkin näitä joulukortteja, kun tiedän, että moni on niitä niin täynnä joulusta, mutta ansaitsivathan nekin näkyvyytensä :D Pitääpä käydä kattomassa sinunkin joulukortteja.

   Poista