tiistai 20. tammikuuta 2015

Nellan kastekortti

Haudi hou!

Piti viritellä vanha läppäriressukka taas käyttöön, niin päräytän samalla yhden blogijutskan teille. Eräs aiemmin tehty vauvakortti on näyttämättä.

Saatiin mieluinen kummin kunniatehtävä tuon mun kaverin ystävältä, joka pyöräytti suloisen tyttövauvan kihlattunsa kanssa. Pitihän pikkuiselle prinsessalle vääntää arvoisensa kortti.

Kuvana, mitäs muutakaan kuin, Magnoliaa. Magnolian herttainen nukkuva vauva. Ristiriitainen kuva. Joka ikinen kerta, kun mä kaivan tämän esille ja alan tekemään korttia, joudun miettimään ajatteleekohan saaja tästä jotain kamalaa kun vauvalla on siivet selässä... Kuitenkin vauva on niin suloinen, että haluan käyttää. Omaa päätä hieman rauhoittaakseni olen keksinyt(tai alunperin näin jossain blogissa) ratkaisun. Olen ruvennut laittamaan siipiin Glossy accentia, joka murtuu. Täten voin ajatella, että vauva on "taivaasta pudonnut lahja" ja nyt kun on päässyt maan päälle, siipiä ei tartte enää ja niiden on aika murtua pois. Nokkelaa, eikö totta?! Ainut vika vaan, ettei saaja välttämättä ajattele samoin. Pitää vissiin ruveta laittamaan käyttöohjeet mukaan.

Papereista oon vähän huono sanomaan yleensä mitään, leikkaan ne alareunan suikaleet pois, eikä sen jälkeen oo hajuakaan kuka ja mikä oli valmistaja. Alimmainen paperi ja Magnolian stanssilla leikattu sydän ovat kyllä niin taattua Maja Designin laatua, että ne tunnistaa. Raidallisesta en osaa sanoa muuta kuin, että kaunista eikös juu? ;)


Olis kyllä vielä parit söpöt kortit kyllä tehty ja kuvattu, mutta niistä vaikka huomisen puolella. Tai siis tänään, kun ollaan jo tiistain puolella. Sais vissiin mennä jo maate! Hyvät yöt ja huomenet!

Satu

1 kommentti:

  1. Aivan syötävän suloisen kortin olet tehnyt pikkuihmiselle. Kauniit paperit taitaa olla tuota raitaista myöten Maja Designia, kovasti ainakin näyttää tutulta. Tosi kaunis tuo kukka-astelema, ja kuvan olet taas värittänyt tosi herkästi ja kauniisti. Kuinka ihmeessa nuo laskokset on noin upeita, sun pitää opettaa niiden tekemistä mulle! Siipien kakleeraus on tosi suloinen idea.

    VastaaPoista