maanantai 5. tammikuuta 2015

Viimeinen joulukortti vuosimallia 2014

Totta se on! Siis se, että tänään teen viimeisen kirjoituksen viime jouluisista joulukorteista. Ymppään tähän ne kolme viimeistä, joista ei ole ennen hiiskuttu. Tai en mä yhdestä oo ihan varma. Tunnisteiden perusteella näitä ei ole vielä nähty.


Tilda pakettinsa kanssa - Secret Tilda. Väritetty kraftille Prismacoloreille. Jos ette oo itse vielä tehneet samaa havaintoa, saatte sen nyt tässä. Mulla on huono(?) tapa tehdä näistä kraftille väritetyistä korteista yksinkertaisia. Jotenkin se väritys on sellainen, etten osaa kauheasti muuta laittaa. Siinä vois olla yks yritys tälle vuodelle! Kraftille Prismacoloreilla väritetty kuva, jossa on enemmän koristeita. Haaste heitetty!

Tällaisia "laatikkokortteja", kuten ne omiin kansioihini nimesin, tein tänä vuonna viitisentoista. Saattoi olla ensimmäinen kerta, kun tein niin monta samanlaista. Työkaveri innostui tällaiseen malliin ja halusi ilahduttaa sukulaisiaan tällaisilla.


Sitten vielä kortti, jonka kanssa itse hykertelin. Ajatus ei ole edes mitenkään "erikoinen", mutta kun keksii jonkun mielestään hyvän "idean", niin sitä on lapsen lailla tärinässä. Mieskaverin isovanhemmat omistavat puuyrityksen, niin mikäs hauskempi kortti heille kun Tilda kuusimettällä, paperikin kuusta ja vielä värssynkin löysin, jossa oli puhe kuusen kaadosta ja hausta. Hih!
Nyt on lupa tulla julkaisemaan muutakin, kun on jouluiset pois alta. Hiljalleen kuplii pinnan alla pieni inspiraatio. Ja sitä paitsi, inspiraatiota tai ei, päätin haastaa itseni tekemään vähintään kortin joka viikko! Facebookin sivustolla joku haastoi itseään tekemään kortin joka päivä tänä vuonna. Kunnioitettava haaste, mutta totesin, että mulla ei tule onnistumaan. Muokkasin haastetta hieman kevyempään muotoon. Onhan tuossakin jo kylliksi! Viime ja tämän viikon kortit tekemättä, joten nyt pitää kiriä. Mulla tähän korttimaailmaan kuuluu vähän haastaa itseään, joten kivoja haasteita odotellessa... 

Kuullaan! Satu

7 kommenttia:

 1. Nämä sun Prismacoloreilla väritetyt kuvat ovat niin upeita, ettei niihin kannata mun mielestä paljon koristeita laittaakaan.Kuvaan tulee niin hieno tunnelma, että se ansaitsee tilaa ympärilleen.
  Laatikkokortit on kyllä tosi kiva idea, saa käytettyä paperisilppuja ja samasta kuvasta voi varmaan leikata useammankin laatikon. Tuota pitää vielä kokeilla!
  Ja tuo alimmainen nyt on vaan niin ihku. Siitä paistaa kauas, miten tarkasti harkittu ja lämmöllä tehty kortti se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi enhän mä ollutkaan vastannu tähän! Kiitos kommentista ja mielipiteestä. Ihanaa kun saa nyt joulukortit hetkeksi unohtaa! =P

   Poista
 2. Ihania kortteja ja tosi taidokkaasti färitettyjä!! Aina ku täälä käy, alkaa tehdä mieli kortteilua... Mun värkit on vain niin kälyyset, jotta pitääs tehdä hankintoja. Ja sittehän se olis taas menoa :D Taidan nyt pitäytyä omas kolosnani ja käydä vain ihastelemas muiren tekosia :) HIenoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähä hidasta on joskus tämä vastaaminen. Näin kauan mä oon työstäny ja herkutellu sun ihanalla kommentilla, kiitos vaan, sait tammikuun melkein kokonaan menemään hymyssä suin. ;) Hienoa, kun herää tuommosia tuntemuksia. Tietysti mä haluaisin kannustaa sua jatkamaan, mutta jotenkin niin ymmärrän sun tilanteen. Se olis sitte NIIN taas sitä menoa - kirjaimellisesti. Jos kerran oot tästä koukusta päässy vähän erillensä, niin ehkä valitsemasi tie on turvallisempi? Jos mä tästä vähän irtaantuisin, myisin kaikki pois, ettei tekis mieli ostaa vahingoskaan lisää. Onnea valitsemallesi tielle!

   Poista
 3. Upeita värityksiä kuvissa! Vielä kun lisäät liity lukijaksi -gadgetin sivupalkkiin, niin kyllä lukijoita alkaa ropisemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ina! Mukava kommentti sinun tasoiselta taiturilta! Pitääpä laittaa liity lukijaksi-jutska. Kiitti vinkistä! Semmosista tämmönen blogikeltanokka ilahtuu, kun ei itte vielä tajua.

   Poista
 4. Very Nice Collection.Thanks for sharing keep up the Good work..

  if Any one want New Embroidery Designs ?

  VastaaPoista