torstai 1. tammikuuta 2015

Viimmevuotisia joulukortteja

Jösses! Johan vierähti joulut ja päivät toisen vuoden puolelle. Niin vain jäi joulutkin toivottamatta blogin puolella. Mulla oli kyllä korttien puolesta noloo joulu, kun jäi sellaisia kortteja tekemättä, mitä lupasin ja halusin tehdä. Sitä kun pakkaa olemaan sellaista luonnetta, joka uskoo liikaa itseensä ja täten lupailee liikoja... Siispä en lupaile korttirintamallakaan nyt mitään, yritän vaan pikkuusen enemmän.


Kaikille oikein mukavaa tätä vuotta!

Sellaista kyllä lupaan, ettei näitä joulukortteja riitä ens viikkoa kauempaa, mutta laitan kyllä vielä, kun haluan niistä tänne merkinnän.

Magnoliaa kaksi ensimmäistä. Magnolian kiipeilijätonttu Pixie Tilda kraftille Prismacoloreilla, taisi olla joulun vihoviimeinen kortti. Valmistui 23.12. illalla myöhään ja lähti vielä jouluja toivottelemaan. Toinen, niin ikään Magnolioita käytetty. Sain tähän idean jo joulukuun alussa, kun Koukussa kortteihin sivuston joulumaratoonilla tehtiin kortteja joululaulut inspiraationa. Nisse-polkan sanoista keksin nämä tanssivat lapset, taustalle maskasin kuusen, hmm.. taitaa olla Penny Blackin. Ennen tapasin maskata Magnolian harvemman kuusen tähän taustalle, mutta tajusin(halleluja!) että kumpaakin on turha pitää, joten Mankku lähti myyntiin(nii-in, usko pois!) sillä Pennyn kuuselle on enemmän käyttöä. Ja onhan tuossa Magnoliaa tuo ympyrätekstikin. Viirin teksti on vähän hassu, mutta en halunnut tähän englantia, niin oli jotain keksittävä...

 
                                
Kolmas kortti on Kraftin Kimmien maailmaa. Vähän hassu parivaljakko Eva ja Henry joulukortissa, mutta tilaaja toivoi näitä korttiin, niin minähän tein työtä käskettyä. Kyllähän nämä hymyn huulille saavat....Vähän pistää vihaksi, kun tämä meidän läppäri, jolla yleensä laitan kuvat ja teen blogijutut, on alannut tulla reppana vanhaksi ja takkuaa. Käynnistäminen kestää ja nettikin pitää liittää johdolla. Muuten käytetään tablettia,mutta siihen en saa(lue:osaa) laittaa ulkopuolelta kuvia. Toivon niin, ettei tämmösiä pitkiä taukoja tulisi tähän kirjoitukseen. Niin että jos on hiljaista, niin en jaksa takuta koneruppanan kanssa. Kommentteja toki saan Padiltakin luettua, että niitä voi yhtä "ahkerasti" laittaa kuten ennenkin. 

Mut kuullaan hei! 

Satu2 kommenttia:

  1. Onpa mukava kuulla susta ja ihastella aikaansaannoksiasi! Ihanan iloisia ja raikkaita ovat kaikki kolme. Ylimmässä on ihana idea ja tosi kaunis väritys, keskimmäisessä tosi kaunis tuo Tildan mekko, josta en meinaa saada silmiäni irti, ja alimmaisessa hauska tunnelma, henkii jonkinlaista sisäpiirivitsiä tilaajan puolelta. =)
    Lempeää, toiveikasta ja välillä hullaannuttavan ihanaa uutta vuotta sulle!

    VastaaPoista