tiistai 20. tammikuuta 2015

Hello there!

Eli suomen pohjanmaaksi: terve siälä!

Niin vois kuvitella tämän pitkäkorvaasen, leveänaamaaseen söpöliinin sanovan. Ja ei, nyt ei puhuta The Joulukalenterin tontuista (becouse sulla on pisin naama jne.) vaan... tittidi dii! Saako esitellä Purple Onionin pupujussin.


Kattokaa ny! Niin huipputyyppi. Purple Onion on siis leimasinvalmistaja. Mulle aivan uusi tuttavuus. Olivat täysin vieraita leimoja, kunnes Tirpuunen alkas mulle näistä kertoa. Ja mahtavaa, että kertoikin. Tirpuunen oli saanut mahtavan tilaisuuden, kun joku sen blogituttava(terkkuja vaan, jos tunnistat!) oli luvannut tilata näitä. Purplejahan ei ikävä kyllä (vielä?!) saa Suomesta. Maailman ihanin Tirpsu yllätti mut antamalla mulle tämän suloisuuden!! Tuskin osasin kylliksi kiittääkään, kun olin niin yllätetty, iloinen ja otettu. Niin että julkinen kiitoksen sana vielä: KIITOS!

En oo vielä niin hyvin perehtynyt, että onko näillä "tarkempia nimiä". Tämä vekkuli olkoon vaikka lipunheiluttaja tästä lähtien. Lipunheiluttaja on leimattu yksinkertaisesti kraftille ja väritetty Prismacolor-kynillä. Oon ennenkin puolustellut, että Prismoilla väritettyyn kuvaan en osaa laittaa paljon muuta, mutta kun musteilla(Distress Ink mustepullot) väritin toisen, siihen ympättiinkin sitten kaikki, mitä toisesta jäi puuttumaan. Mallin varastin sikamaisesti netistä joltain. Joku oli niin kivan kortin keksinyt, että vain vähän muokattuna tein omani.Tämmösiä puppeleita tällä kertaa!

Ps. Laskeppa huvikses, montako hellittelynimeä keksin tälle muruselle? ;) Ja ihan tietämättäni tein sen.

11 kommenttia:

 1. Sua on sitten niin maharottoman mukava ilahduttaa! =)

  Aivan ihania söpöläisyyksiä näistä pitkäkorvista teit. Hyvin tulee esiin eri väritystapojen parhaat puolet, ihan eri tyyliset kuvat ja kortit. Ja vielä violetti pupu, voi että. =) Näitä nyt vaan ei voi hymyilemättä katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai no siinä tapauksessa, jos on kiva ilahduttaa, niin en pistä pahakseni vaikka joka maanantai odottaisi uusi Purple! Heh heh. Toivottavasti mun huono vitsi ei saanut sua unohtamaan, miten kiitollinen, otettu, iloinen ja ilahdutettu oon OIKEASTI. :-)

   Poista
 2. Tämä suloinen söpöläinen pitkäkorva lutunen karvapallero vadelmanenä omenaposki nappisilmä pömppömaha karvakuono silkkitassu töpöhäntä pumpulinpallero sydänkäpy armahainen pukkurainen hömpsäkkä kultakerä hunajainen keksinmuru valkosuklaa namiskuukkeli on kyllä niin zöbö ettei sanotuksi saa :0) !priimaa pukkaa! (everything you do is excellent) :D:D:D!!! go Satu!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi poro! Ehtikin olla jo ikävä! Ajattelinkin tässä eräänä päivänä, mihin olet joutunut, kun ei ole kuulunut. Kiitos kauniista sanoista. Sä keksiit vielä muutaman kivan hellittelynimen enemmän kuin mä. Pitääpä muistaa käyttää tuota rimpsua ensi kerralla kuvailemaan tätä kaiffaria!

   Poista
 3. voi kun nämä PO:t on söpöjä… Ollaan marjo_koon kanssa suunniteltu useampaan otteeseen näiden tilaamista ulkomailta, muttei olla vielä( kään) saatu aikaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ina! Vinkkaa heti, jos tahdotte yhden kimppalaisen lisää... ;)

   Poista
 4. Loistavaa kielenkäyttöä taas Satu :D :D Kortitkin on niin ihania, etten keksi enää uusia ylistyssanoja... Kiip ap tö kud vöörk :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, piti aivan palata tekstiin, että mitä mä oon taas kirjootellu. No kiitos vaan vanhoistakin ylistyssanoista! Vitska, ku meinaa olla vähän tahmeaa askartelu. Tavallaan huvittais kovaakin, muttei silti saa ihan niin paljon irti itsestään kun haluaisi.

   Poista