torstai 30. heinäkuuta 2015

Shh! Koira nukkuu. Norsuvauvaa esitellään

Tsau!

Mulla on koira hoidossa. Se on niin isäntäänsä(minä olen nyt sen isäntä) kiintyvä, että kun jalkaa liikauttaa se pongahtaa ylös. Kun laitoin pyykkiä koneeseen, se tuli kylppärin ovellekin katsomaan. Nyt se makoilee niin sievästi, levollisena tuossa eteisen lattialla,että en malta tehdä mitään, jotta se sais hetken huilata! :D Ajattelin, että tämähän on oivaa aikaa käynnistää läppärivanhus ja raapustaa tarinaa kortista.

Vauvakortit ovat vuodenaikaan katsomatta aina kysyttyjä. Vauvakorttivaraston(kin) pohja on näkyvissä, joten tein täydennystä.(Huimat yks kortti!) Embossasin Magnolia norsuvauvan, niin kuvasta tuli vielä vähän herkempi. En tajunnu siinä, että olis heti tehnyt samalla poijallekin.



Paperinkin osaan tällä kertaa mainita, se kun on - niin ikään Magnoliaa. Norsuvauva on nimeltään Little trumpety elephant with bow, leimattu vaaleanpunaisella kohojauheella. Vauvaonnittelut lepää Spellpindersin stanssilla tehdyllä laatalla. Sydämet hilekoristenauhaa. Lisäksi muutama tarratimantti hassusti taiteellisesti aseteltuna kuvan vierellä. ;P

Tämmöstä söpöstelyä tällä erää. Katsotaan mitä toisella kertaa.

Kiva kun kävit, kommentti olis tietty aivan huippu! Ei aina tartte olla järkevääkään sanottavaa! ;)

Satu


2 kommenttia:

  1. Voi suloisuus tätä! Nuo valkoisella embossatut ääriviivat ja vaalea väritys tekevät ronsusta utuisen ja ah niin herkän, ja kortin muut yksityiskohdat sen kun vaan lisäävät tunnelmaa. Ei voi kuin huokaista ihastuksesta.

    VastaaPoista
  2. Tää on mun joku uus villitys tehdä ääriviivat embossaamalla. Aikansa kutakin...jännä nähdä koska tämä vaihe hiipuu. ;P

    VastaaPoista