sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Iloa ja valoa

Jo kuusi kynttilöitä on käynyt kukkimaan, pimeitä talven öitä näin ehkä valaistaan... tällaista  kuuluu tällä kertaa joulumaratoonin viidennestä haasteesta, jossa innostutaan näistä "no onkos tullut kesä"-viisun sanoista. Kortin voi tehdä säkeiden tunnelmasta, konkreettisesti tekstistä tai siitä voi poimia jonkun jutun korttinsa aiheeksi. Tällä kertaa kortista tuli lisäksi löytyä ruutua tai raitaa. Minä en muistanut tuota kohtaa ohjeesta, mutta onneksi sitä sielä vahingossa oli!

Minä otin konkreettisesti nuo kynttilät, kun istutin Magnolian Tildan kynttilän kanssa "ommeltujen" sydänten keskelle. Reunaan klipsuttelin Magnoliamestari-Camillan sivulta bongatut kynttilät. Mestarin kynttilät olivat varmasti stansseilla tehdyt, mutta kävi se Fiskarsseillakin ihan hyvin.


Kiva löytö tuo ristipistosydänleima(yhdyssanahirviö!). Sopii hyvin käytettäväksi tämän Crossstitch heart Tildan kanssa. Aluksi harmittelin sydämen leimaamista tuohon. Tuntui että se teki kortista sekavan, mutta nyt alkaa jo silmä tottua. Ja vieläpä joskus aiemmin ostettu paperikin natsas teemaan. Ainakin kortintekijät tietävät, miten harmittaa se, kun on ollut tyytyväinen korttiin ja sitten menee lisäämään jotain peruuttamatonta ja tunnelma muuttuu täysin.


Satu


4 kommenttia:

 1. Ihanan jouluinen ja lämmin :) lööööööw!!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi porohan se täällä taas kirjoittelemassa mukavaa kommenttia. Kiitti poro, kiva jos tykkäät! :)

   Poista
 2. Ai jaa ja minä kun ihastelin, miten hienosti olit saanut samaan haastekorttiin sekä ruutua että raitaa. =) Onnellinen vahinko näköjästään sitten tämäkin. Ihanan rauhallinen, lämmin ja jouluinen tunnelma on kauniissa kortissasi, kynttilät ovat upeat!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kyllä se vain juuri sanomasi mukaan meni - onnellinen vahinko.;)

  VastaaPoista