sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Remppaiskä

Hyvää pyhäinpäivän myöhäisiltaa!

Oikeastaan nyt on jo sunnuntai, kun laitan tämän tekstiä tulemaan. Oonhan sitä vasta viikon yrittänytkin. Monena arki-iltana oon nukahtanu sohvalle ennenkö oon saanu tekstiä aikaiseksi.
Tein tätä isäinpäivän korttia jo reilu viikko sitten. Tirpuunen taas lainas aarteitansa. Tämä veikeä remppaiskä on Art Impressionin.


 Huvittaa oikeen tuo iskän ilme... taitaa olla pikkusen hermo kiriällä.

Viime viikolla sain muuten parit suklaakortit aikaiseksi, kun sain lisää materiaalia. Pitää esitellä niitä kortteja teille vaikka huomenna.

Tuli tosiaan noista suklaakorteista mieleeni kun sain kaverin houkuteltua viime viikonloppuna extemporereissulle Seinäjoelle(=Paperinauhaan). Taitopuoti Paperinauha on mun "kotiaskartelukauppa", lähin kivijalkamyymälä.Tainnoh, on lähempänä pieni Sinelli, mutta se ei tarjoa mun harrastukseen yhtä paljon. Paperinauha on ehdottomasti kyllä paraskin käyttämistäni myymälöistä. Kaveri tietää jo että jos lähdetään Seinäjoelle päin kaupan aukioloaikoina, niin se on siellä kohde numero 1. Kaikkialle muualle mennään jos kerjetään ja jaksetaan. Tuo Paperinauha on kyllä paratiisi! Muistan aikoinani kun olin lähdössä sinne ensimmäisiä kertoja mua varoiteltiin että "siellä menee sitten kauan!" Ja niin on aina mennytkin. Siellä ajantaju katoaa täysin! Kaveri on jo oppinut - sillä oli nytkin Ipadi mukana autossa. Vähän lähdin hakemaan täydennystä kartonkivarastoihin, mutta vanhanaikaisestihan siinä kävi. Kahdenkymmenenviiden minuutin(olin tällä kertaa nopea!) haahuilun jälkeen olin kassalla varoittelemassa myyjätärtä siitä, ettei tililläni välttämättä ole tarpeeksi katetta. Vakuuttelin kyllä, että toinenkin kortti löytyy. Mikäli korttikone olisi juljennut sanoa mulle niin rumat sanat, en tietenkään olisi hylännyt vaivalla valitsemiani(vai karsimia?) ostoksia takaisin hyllyille, vaan siinä vaiheessa olisi käännytty kaverin ja mun yhteisen reissutilikortin puoleen. Vähän kertoo tuo edellinen mun suhteesta tähän harrastukseen... Ei mutta, olis kiva joskus seurata ulkopuolisin silmin sitä mun haahuilua siellä kaupassa. Suu auki vahtaan kaikkea ja hypin hyllyltä hyllylle kun muistan jonkun asian, mitä pitikään oikeasti kattella. Kerään hurmoksessa tavaroita koriin ja aloitan uuden kierroksen alusta palauttaen jotain vähemmän tärkeää paikoilleen, koska taas löytyi jotain vielä ihanampaa. Hairahdun usein katselemaan jotain uutuutta ja lopulta kotona huomaan että puolet siitä, mitä piti välttämättä ostaa, on jäänyt kauppaan. Jos heillä olisi, olisin ehdottomasti gold jäsen. Olen usein kiittännyt onneani, siitä että mulla on sinne kuitenkin sen verran matkaa ettei arkena tuu noin vaan lähdettyä eikä viikonloppuna tai edes joka kuukausi, fiu! Vähän peljättää kun niiden leimakortti vaihtui semmoseen "oikeaan", että ei kai sieltä koskaan vaan näe kuinka paljon sinne on hussannut... Paperinauhalla on hyvä valikoima ja myyjät! Myyjät ovat asiantuntevia ja palvelevat mielellään. Kyllä mä oon monesti kysellyt siellä niin tyhmiä ja ylipäätään niin paljon, että on aivan hävettänyt.

Tämä teksti ei ole tehty yhteistyössä Paperinauhan kanssa, tulipahan vaan mieleeni kertoa suhteestani tuohon suosikkiaskartelukauppaan.

Satu

8 kommenttia:

 1. Paperinauha on ollut meikäläisenkin lempparikauppa, vaikka sinne onkin matkaa melkein 400 km Ü Monen vuoden ajan pistäydyin siellä noin kerran kuussa ja ostoslista oli jo hyvissä ajoin laadittu. Että varmasti muistan mitä olen aikonut ostaa. Suosittelen siulekin ;) Ja se edellinen liiketila oli niin ihanan kotoinen, että meinasi tippa tulla silmään kun viimeisen kerran siellä kävin ostoksia tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, tuo on jo todellista omistautumista, jos matkaa on tuon verran ja n. kerran kkssa käy! Mutta onhan se aivan toista päästä paikan päälle hiplaamaan kuin tilata netistä. Ostoslistaa olen varmaan joskus kokeillutkin ja täytyy taas jatkossa tehdä. Entinen tila oli kyllä symppis, mutta toisaalta nyt on enemmän tilaa kaikelle ihanuudelle... :P

   Poista
 2. Paperinauha on varmaan yksi Suomen parhaita korttiaskartelijan kauppoja, onneksi on noinkin lähellä. =) Just tässä klikkailin sieltä ostoskoriin vaikka mitä, mutta en vielä malttanut ostaa. Nykyaikaista ikkunaostoksilla käyntiä. =)
  Kortti on hupaisa! Ennakkoluulottomasti on Reiska kiskaissut kirkkaanvärisen raitapaidan päälleen, siitä pointsit. Ja ihana nähdä tuo tekstileimasin käytössä. Itse käytin sitä ehkä kaksi kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Empä ollutkaan tullut ajatelleeksi tuota paita-asiaa. Todellisuudessa tuollainen raitapaita saattaisi olla liikaa tuollaiselle miehekkäälle körmylle. No kuule, ihan vahingossa muistin tuon tekstin. En ollut vielä sisäistänyt että omistan sellaisen. Menin etsimään sopivaa ympyrätekstiä siihen ja sitten näin tuon. Joo, onneksi Paperinauhalta löytyy nettipuotikin, kun ei sielä kuitenkaan viitsi aivan jatkuvasti lampata. ;)

   Poista
 3. Kyllä taas pelastui päivä, kun kävi lukemas tätä sun blogia :D Voin niin kuvitella sun haahuilut sielä, itte ollu samas tilantees useasti ja vielä samas kaupas :D Juurikin näin, että otanpa tuon, mutta mitäs tuola näkyy?? En otakkaa tätä, otanki tuon, vai otanko tuon vai otanko tän??? Lottovoitto tekis kutaa :D Korttikin on mainio, kivat nuo ympyräiset yksityiskohdat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I ku hauska kuulla! Joo, saman kokenut pystyy ymmärtämään, miten päätöntä se sielä ostosten teko on. Sielä ei niin vaan käydäkään nopsasti jotain hakemas.

   Poista
 4. Olipa sympaattinen kirjoitus, kuullostaa ihan minulta 2011 :D Mieheni aikoinaan bongasi Paperinauhan myymälän Vapaudentien varrelta kun oltiin lenkillä ja se oli sitten menoa! Kävin kanssa tosi usein ja voi sitä pettymystä, kun kauppa olikin maanantaisin kiinni (etkä muistanut!) Kiva kuulla, että myös meistä myyjistä tykätään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niitä aikoja! Ajatella, että olet päätynyt töihin sinne! Mahtoi olla onnenpäivä! :D

   Poista