perjantai 21. marraskuuta 2014

Joulutähtiä

Päivitystä pukkaa. Nyt kun pääsin vihdoin tähän isommalle koneelle, laitetaan vähän näitä julkaisemattomia kuvia korteista. Paljon tulee nykyään selattua nettiä vaan Ipadillä, joten päivityksiä pitää oikein vartavasten tulla tähän tekemään.

Mutta asiaan. Viime viikonloppuna paras ystäväni houkutteli luokseen joulukorttihikipajaan, kuten hän itse asian ilmaisi. ;) Minun saldoni oli viisi vajaata korttia. Keskityin enemään syömiseen ja päläpättämiseen. Ystäväni sai samassa ajassa 15 täysin lähettämisvalmista, kaunista korttia. Ei se mitään, yritin itseäni lohdutella, että hyvä tuokin. Tuskin olisi yksin kotona tullut tehtyä edes viittä vajaata. Sain koottua nyt aloitettuja kortteja yhteen ja lisäksi pari kokonaan uutta.

Kokosin tähän nyt kaikki samaa aihetta, joulutähtiä.


Iso Stampendousin joulutähti oli ensimmäistä kertaa käytössä. Tykkään leiman valtavasta koosta. Se on niin näyttävä, ettei paljon muuta saa laittaa. Kolmas on sitten tätä, tätä.. jotain tekniikkaa? Kolmelle paperille leimataan yhtäaikaa ja väliin kehyskartonki. Tästä tuli vähän sekava, mutta en silti malttanut roskikselle antaa. Viimeinen joulutähtileima niin ikään ensikäytössä, vaikka ainakin vuoden pyörinyt laatikossa. Yllätyin positiivisesti, miten kiva. Monessa blogissa olen nähnyt tekstileikkeen liukuvärjättynä, piti munkin heti kokeilla.

S

8 kommenttia:

 1. IHANIIIIIAAAAA!!!<3 Joulutähdet ovat niin joulutähtimäisiä ja värit niin värikkäitä!<3 Löytyisiköhän noita korttimaisia kortteja myös sinisen sinisinä? Paleltunutmainen paleltunut joulutähtimäinen joulutähti olisi suurenmoisen suurenmoinen :) äiti kikattaa tässä vieressä, mitä ihmettä.....? Äidit on aina niin ärsyttävän äitimäisiä... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksen kiitos poromainen Poro!<3 Myönnetään, että olen ollut vähän saamaton sinisten korttien kanssa, vaikka olen sellaisia lupaillut. Saamasi kyllä pitää, ennen joulua LUPAAN saada aikaiseksi vähintään yhden sellaisen. Jäin miettimään kommenttiasi paleltuneesta joulutähdestä... sellaiseltako nuo joulutähteni näyttävät? Siinä olisikin saajalle ihmettelemistä kun laittaisi "hyvää joulua" tekstin sijaan "paleltunutta joulua". Ihanaa kuulla, että sait äitisi kikattamaan. Hänellä on hyvä kikatus ja äidin kikatuttaminen on hyvä taito, minä sain tuossa iässä usein äitini ennemminkin huokailemaan tai voivottelemaan. ;) Äitien tehtävä on olla vähän ärsyttävämäisen äitimäisiä äitejä. Äidit on ihania!

   Poista
 2. Täällä vielä yhden ärsyttävän äitimäisen äidin kommentinomainen kommentti: kokonainen kokoelma upeanmoisen upeita joulutähtiä! <3 Iso leimasin on yksinään jo komea, ja alimmainen niin hienosti väritetty, että täällä vain töllistelen. Ja kikatan. =) <333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä satumainen Satuliini niin ikään hihittelen itsekseni ja aluksi vähän ällistelinkin sinunkin sivuilla ilahduttavia kommentteja! Joo, joulutähtiä pukkas. Tytärmäisen tyttäresi mukaan ehkä paleltuneita?! :D Isoo on komeaa Ameriikan lisäksi myös joulutähtileimasimella. Ja viimeinen saattoi yllättää vähän minuakin. Tulee hymy huulille jo pelkästään kikattelusi ajattelemisesta. Lähes kuulen päässäni sen äänen. <3<3<3

   Poista
 3. SATU ON PARAS!!!<333 vitsi vitsi, minä olen... älä äiti kikata................................ (huokausmainen huokaus)

  VastaaPoista
 4. hihihihihihihihihihikhihihihihihi :D

  VastaaPoista