torstai 4. kesäkuuta 2015

Sekalaista seurakuntaa

Kyllä nyt pukkaa taas päivitystä päivityksen perään! Vihdoinkin on aikaa perehtyä näihin hommiin ja vihdoin olen viitsinyt kaivaa tämän laitteen esille. Vielä jotain sekalaista sakkia korteista. Kiitoskortteja ja olipa vielä yksi julkaisematon äitienpäiväkorttikin.

 

Tähän ensimmäiseksi pääsi Tirpuusen Stampendousin lainaleimasin. Huomasin niinkin suuren puutteen kuin kukkaleimasimet! Tirpuunen pelasti ja toi pussillisen kukkaleimasimia saatesanoilla "Valitte tuasta!" En oo ihan vielä malttanut palauttaakaan, kun oli niin monia ihania.

   

Tämä Stampin' Up!in puu, niin ikään, Tirpsun lainoja. Kokeilin laittaa vähän keväistä väriä puuhun. Tätä tehdessä huomasi puutteen värillisissä musteissa. Monta kivaa sävyä uupuu. Ostoslista alkaa olla jo sen mittainen, että on varmaan ihan pakko piipahtaa Seinämäjellä joku päivä...
Sitten taas yks oikeen omalla Magnolian leimasimella. Ei oo turhan usein tätäkään läpyskää kulutettu. Oli jotenki sopiva alkuopetuksen opelle, joka lähti meidän koululta muualle. Huomaatteko kun ollut taas Prisma&ekokartonki yhdistelmän kausi... Jopa niin paljon, että ekokartonki pääsi loppumaan. Ja taas yksi hyvä syy lisää tehdä se aiemmin mainitsemani kauppareissu Anttilan alakertaan.


Tämmösen kortin tein äitienpäivän aikoihin. Johonkin haasteeseen oli tarkoitus osallistua, mutta sehän nyt taas jäi! Kortti tuli kuitenkin tehtyä ja kuva on muistona. 

Semmosta tällä erää. Postaustahdin vois kuvitella kiihtyvän, nyt kun olen kesälomalla. Muutaman päivän ajan meillä on pyörinyt melkoinen hurrikaani täällä kotona, kun olen innostunut siivoilemaan erikoisempiakin paikkoja, kuten laatikoita ja komeroita. En suinkaan yritä estellä outoa ilmiötä, mutta eiköhän sitä väliin ehdi näperrelläkin. Säiden puolesta siivous- ja askartelurintamalla riittää vielä tekemistä. Nytkin paistaa aurinko, mutta tuuli on kylmää. Ei huvita vielä olla ulkona.

Niin ja jos joku ei tunne näitä meidän huudeja, niin Seinämäen reissulla ja Anttilan alakerralla viittasin askartelukauppa Taitopuoti Paperinauhaan.

Mukavaa kesää, voi nyt silti kai toivotella!

Kiva sinä, kun kävit piipahtamassa! Tuntuu, että hitusen enemmän väkeä on alannut löytämään Sadunlaisen sivuille. Alkuarvonta on yhä tekemättä, kun väkeä ei ole ollut hurrattavaksi asti. Jospa sitten 1v:n kunniaksi.
Satska

6 kommenttia:

 1. Voi mitä ihanuuksia sulla täällä! Ja roppakaupalla. Olit munkin blogissa kommentoinut vaikka kuinka. Kun nyt lauantaina saan vähän enemmän henkäistä, otan ja katson nämä kaikki täältä läpi. Ihanuuksia on mukava odottaa... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Kaisa! On tätä jo odotettukin, että olis aikaa paneutua näiden hommien pariin. :)

   Poista
 2. Rahastan oranssia eli kuolaan jo tuon ekan kortin kohalla :) Suloinen Tilda kera nallen ja ihanasti väritetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voin uskoa! ;) Jopa minä, jonka suosikkeihin ei oranssi kuulu, pidin väriä kivana. Pirtsakka väri! Kiitos käynnistä ja kommentoinnista Sari!

   Poista
 3. No nyt päästään asiaan! Ensinnäkin, tuo ylimmäinen, se HEHKUU oranssia, aivan upeasti väritetty, nam!

  Kevätkortti on tosiaan herkkä ja keväinen, vähän kuin varpaillaan odottamassa kesää. Tildan saajan taidan arvata, kyllä osui nappiin kuvanvalinta. Ihana kortti ja upeat värit. Polaroid-kehys perhosineen on taas komeaa väri-iloittelua, tykkään ideasta ja ilosta.

  Anttilan alakertaan tekisi mullakin mieli, siis SeinäMÄELLE, ei muualle. =) Mutta jospa yrittäisin sinnitellä nykyisillä vaatimattomilla varastoillani vielä hetken...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti! Käväsin jo Seinämäjellä, se oli helppoa ja ihanaa, ei voi kun suositella. Tulee hyvä mieli, kevyt kukkaro ja morkkis. Sopivasti oli musteet -20%... ;)

  VastaaPoista