maanantai 8. kesäkuuta 2015

Rippiläisille

Tervehdys!

Siivosin vähän askarteluhuonetta ja viihdyn siellä nyt niin hyvin, että kortteja on tullut taas tehtyä. Aluksi innostuin rippikortteihin.

Kuten ehkä huomaattekin, tekijällä menossa hyvin yksinkertainen vaihe korteissa. Tällä hetkellä silmää ei miellytä ylimääräiset kukkaset tai koristukset. Ylimmäisessä Magnolian risti, keskimmäistä tyttöstä en häpeäkseni edes muista, taitaa olla toinen kerta kun käytän. Whiff of Joy:n neito luulisin...
Ja raamattu on Inkadinkado:n akryylileimasinsetistä. 
Siivotessa työpöytää, paperien alta löysin Stampin' Up!in ihanan eläinleimasinsetin. Kokeilin sillä tehdä yhden vauvakortin. Ihana setti! Tästä tuutte vielä kuulemaan.

Ilmat on yhä tympeät täällä meillä. Tuulee ja välillä piskottelee, ei ollenkaan kesäistä. Terassi ei nyt kutsu vieläkään, joten jatkoa saattaa hyvinkin olla luvassa. 

Työiloa sitä tekeville! 

Satu

1 kommentti:

  1. Jausai! Sulla on nyt kyllä hyvä vauhti päällä, ilokseen tässä sitä ihmettelee. Onko tuo farkku paperia vai oikeaa kangasta? Meinaan on vaikea sanoa. Ihanan rouhea tuo kortti, hyvä pari prismoille ja ekokartongille tuo farkku, ja sininen teksti on hieno oivallus.

    Kyllä tuo tanssahteleva neitokainen on Whiff of Joyn. Ovat kuulemma lopettaneet leimasinten valmistamisen, surkeus sentään. Mutta tällä irmalla helmat heilahtelevat kesäisesti, suloinen tuo pinkki risti!

    Raamattukuvan kohokuvioitu tausta on taas hyvä oivallus, sulla näitä riittää. Ja kortti on raikas, vaikka kuva (huom. ei väritys!) on vanhahtava.

    Ja noita vauvakortteja haluan pian nähdä lisää. Tosi söpöläinen! Mä saan kans pian väsätä kortin pienelle tytölle, meitä nimittäin pyydettiin suureksi yllätykseksemme kummeiksi! Olen tosi otettu ja innoissani. Ihanaa, taas pääsee penkomaan vauvanvaateosastolle. =)

    VastaaPoista