torstai 4. kesäkuuta 2015

Malja lätsäpäille ja muille onnistujille!

Muutama päivä sitten vietettiin valmistuneiden ja ylioppilaiden juhlapäivää. Sitä tarkoitinkin "sesonkiajalla", josta viime tekstissä mainitsin. Tänä vuonna oli ylioppilaspainoitteisempaa.'Tässä viimeisessä kortissa pääosaa esittää valmistuneen autokorjaajan(vai ajoneuvoasentaja taitaa olla se hieno nimi..?!) oma tatuointi. Itse tatulointi kun liittyy merkittävästi valittuun ammattiin. Taustalle kokeilin ensimmäistä kertaa alumiiniteippiä. Alumiiniteippiaskarteluja näkyi yhteen aikaan joka puolella. Kuva ei ole parhaasta päästä.

Paljon onnea valmistuneille ja ylioppilaille. Hieno saavutus! Muistan oman yo-päiväni, kuin eilisen, vaikka siitäkin on jo "jokunen" vuosi.

2 kommenttia:

  1. Onpa upea viisikko tässä!

    Ylimmän nauhahärdelli on tosi hieno, sanoo katkerana hän, joka ei enää osaa nauhoja käyttää. Kaikissa on upeat väritykset, mutta tuossa kakkosessa erityisesti. Kultakartonki ja taustapaperi tekee kolmosesta tosi juhlavan, ja nelonen on ihanan herkkä ja herkullinen.

    Tuosta alimmaisesta joskus puhuitkin. Hyvin sait kaikki toiveet siinä täytettyä. Tausta on aikas rok. Tatuoitu kuva on tosiaan omaperäinen, ei varmaan löydy keltään muulta. Olet sinä melkonen velho.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitti kommenteista. Kivaa taas tulla, lukea ja hymyillä. Mahtavaa kun on hyvä kortteiluflow ja sitten joku vielä ymmärtää sitä. Terveisin Velhojen velho.

    VastaaPoista