sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Bingo!

Myöhäisiltaa!

Selailin tässä illalla haasteita, joihin voisin osallistua hyvän inspiraation toivossa. Olen nyt tämän blogin myötä innostunut näistä haasteista. Moniin haasteisiin ei pystynyt osallistumaan ennen, ilman blogia. Koukussa kortteihin sivustolla, samannimisessä haasteessa oli bingo, jossa piti valita vaakaan, pystyyn tai vinottain kolme asiaa, joita käyttää kortissaan.

Valitsin bingoruudukosta sanat kylmää, kimalle ja kukkia. Eipä tuottanut kovasti tuskaa ja ikävä kyllä pystyinkin tekemään TAAS kortin samalla kaavalla kuin öbaut 50 viimeistä! Olin jo aiemmin suunnitellut leimaavani Magnolian lumista kirkkomaisemaa(Old Swedish church) valkoisella embossausjauheella.Näin joskus jossain niin tehtävän, ja oli kiva. Kuvan lisäksi kylmää saatiin sinisellä värityksellä, kimalletta reunoihin suoraan purkista ja muutama joulukukka reunoille uudehkolla stanssilla.(joka muuten oli kateissa, ja olin jo hädissäni myöhästyykö kortti sen takia!) That's it! Ai niin, uus juttu oli myös velloumille leimattu teksti. Paljon tekee tuokin, kun leimaa tekstin tuollaiselle. Lisää kummasti herkkyyttä. Oikeaa velloumia en ole koskaan löytänyt / jaksanut / muistanut etsiä, eikä sitä taaskaan ollut kun olis tarvinnut. Ei hätää, taas pelasti se siskon antama pilvipaperi, jota käytin jo aiemmin rakettikortissa. Leikkasin vaan kohdan, jossa ei näy pilviä.
Kuva valehtelee vähän, sillä kuvan väritys on luonnossa aavistuksen voimakkaampi. Keinovalo ei ole paras mahdollinen.Valokuvaus on kyllä tämän harrastukseni kompastuskivi, suorastaan murheenkryyni! Ostin tässä taannoin paremman kamerankin, mutta ei kummoista eroa edelliseen tunnu olevan. Koin että pärjään vielä ilman järkkäriä, niissä kun mua ärsyttää se valtava koko, mutta kai siihen on vielä jossain vaiheessa satsattava. Menneenä kesänä olen luovinut asiaa niin, että olen kuvannut pihalla ja täten tulos on ollut myös jokseenkin parempi. Näin puolenyön tuntumassa on kuitenkin huono turvautua ulkokuvaukseen ja luonnonvaloon, joten piti viritellä keittiöön monenlaista valohässäkkää, mutta kuva on silti pettymys. Huomiseen ei kuitenkaan kuvausta voinut jättää, sillä haasteen sulkeutumiseen oli osallistumishetkellä puoli tuntia. Nyt näyttää olevan enää 3 minuuttia. Olen tunnetusti viime tingan ihminen, taidan onnistua pienen paineen alla.(yleensä se on kyllä suuri jo siinä vaiheessa!) Pitää kattoa jos huomenna saisi kuvattua taas ulkosalla, räntäsadepiskojen välissä. Sellaista tänne on luvattu. Hyvää yötä, aamua tai päivää kullekkin säädylle, koska nyt luetkaan.

Kiva kun tänne on alannut virrata väkeä jo pikkusen enemmän.

Satu


6 kommenttia:

 1. Onneksi ehdit osallistua, kortti on hieno! Sitäpaitsi maailmassa jäisi monet tärkeimmät asiat tekemättä, jos ei viime tinkaa olisi. =) Tykkään tuosta valkoisella embossatusta kuvasta, siitä tuli tosi kauniin huurteinen. Vellumia pitäisi nähtävästi itsekin hankkia, se tekee noihin teksteihin hienon säväyksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on! Suosittelen kuvan embossausta. Tärkeää vaan värittää tarpeeksi voimakkaasti, ettei oo liian pliisu. Mutta haastehan onkin siinä, ettei väritä liian räikeästi. Joo, velloumia ehdottomasti - sinne ja tänne! :D

   Poista
 2. Hieno kortti, taas kerran. Leimakuva mitä ihanin, aivan aistii jo jouluusen tunnelman... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Krista! Joo, eikö voikin jo aistia, miten valjastettu heponen odottaa tuvan edes perhettä viedäkseen heidät tuonne......

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti Sirpa! Valkoisella embossattu kuva tekee oman kivan tunnelmansa.

   Poista