torstai 9. lokakuuta 2014

Purple onionia

Heippis!

Nyt en tullut puhumaan punasipulista, vaikka lontoon taitoiset saattoivat otsikosta niin ymmärtääkin.
Viittaan otsikollani Purple onion-nimisiin leimaihanuuksiin. Ystäävääni, tuttaavani rati riti ralla Tirpuusrouva hommasi näitä ulkomailta ja ehdotti lainaamista. Toki olin heti valmis! Ehdottipa Tirpuunen minunkin tilata samaan satsiin, mutta tais olla silloin meneillään joku hetkellinen mielenhäiriö. Aina yhdellä viikolla sitä muka yrittää pitää järjen päässä näiden kaikkien tilaamisten keskellä, ja kuitenkin jo seuraavalla taas sortuu. Harmi että silloin oli se hetki. Myöhemmin olenkin jo haaveillut näistä...

Tämä kaiffari on jotenki niin hellyyttävä. Ja toki monikäyttöinen! Tirpuusen olen nähnyt tekevän ainakin rippikortin, itse mietin perus onnittelukorttia, mutta päädyin tekemään yksinkertaiset vauvakortit. Näitä vastaavanlaisia taitaa olla vielä kaksi keskeneräistä pöydällä odottamassa. 

Tämmöstä tällä kertaa!

Satu

3 kommenttia:

  1. Voi kun ovat lutuusia! Kiva idea tuo taustapaperin käyttö, ihan kuin olisit leikannut pupunmuotoisen aukon valkoiseen paperiin. =)

    VastaaPoista
  2. Kyllä on helluusia ja ihanan yksinkertaasia :) Eipä tuo kuva paljo mitää lisäkettä kaipaakkaa, on se niin sievä <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos kummallekkin! En ollutkaan ajatellut Kaisa, että ne näyttää tuolta että olis aukko leikattu,mutta nyt kun kattoo, niin näinhän se on! Tuo kankaan näköinen paperi on mielestäni niin sievä, että valitsin sen tähän, mutta ei se oikeen tuolle pupulle ole paras mahdollinen, koska ei edes silmiä näy kunnolla.

    VastaaPoista