sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Iskäliini on suditellu

Terve taas!

Nyt sain kuvattua pari korttia luonnonvalossa. Toki sää on kyllä niin harmaa, että ei valoa tainnut vieläkään olla riittävästi.

Tein isänpäiväkortin tällä LOTV:n(?) leimasimella, jonka pelastin Tirpuusen myyntikasasta. Mulle nämä kaikki muut leimasimet kuin Magnoliat ovat vähän vieraita, joten en ole varma onko tämä edes LOTV, oletan niin... Kivalta se vaikuttaa kuitenkin. Tämän ostoperusteina olivat ajokortin saaneiden kortit ja isänpäiväkortit.

Tämä on nyt tehty noista jälkimmäiseen. Iskienpäivä häämöttää. Se on kans mielenkiintoinen juhlapäivä korttien puolesta, isiä kun on niin monenlaisia. Mun korteista tuppaa tulla aina sellaisia kone-, auto-, ruuvauspainotteisia, koska mun isä on semmonen. "Kaikki eivät kuitenkaan ole." Tuollaiseen ajatukseen havahduin tässä taannoin, kun katsoin korttia, jossa oli isälle purjevene ja toista, jossa oli kirja.

Tässä kortissa nyt mennään sillä mulle tutulla autoteemalla. Iskä on tainnu vähä suditella, kun on noin kamalasti renkaanjälkiä. Lopputulos ei ollut nyt ihan, mitä suunnittelin. Värityksestä ajattelin tehdä "vintagea" värittämällä ainoastaan ruskealla,mutta tässä se ei jotenkin toimi. Jäin miettimään, menikö mönkään siinä kun käytin paria muutakin väriä, vai jossain muussa. Voisi olla eri jos värittäisi musteilla, pitääpä sitäkin vielä joskus kokeilla. Embossauksen oli tarkoitus tulla suoraan renkaanjälkien päälle, mutta lopulta hile tarttui joka paikkaan, ehkä musta muste oli vielä märkää. Renkaanjälkileimat ostin sieltä Seinäjoen käsityömessuilta Heinikan pisteeltä. En ole ennen nähnytkään.

Satu

10 kommenttia:

 1. Huippuhieno - toteutus aivan nappiin. Ja tuo kuva on kyllä ihana.

  VastaaPoista
 2. Aivan käsittämättömän hienosti väritetty kuva! Olipa hyvä, että ostit tämän leimasimen, saat sen ihan uuteen vauhtiin. Ja koko kortti on aivan superhieno!

  VastaaPoista
 3. ihQ! Best card EvEr!!!!! :D:D:D

  VastaaPoista
 4. Kiitos vaan kommenteista! Olen aivan häkeltynyt näistä kommenteista. Juuri kun itse pitänyt tuotostaan hieman kehnona, tulee kommentteja eniten. Nii-in, tämä kolme taitaa olla enkka! ;)

  VastaaPoista
 5. Pieni vihje tuosta poro-kommentoijasta, asuu meillä ja pukeutuu siniseen... =) Tykkäs niin kovasti sun kortista, että halusi jättää kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, tuo oli jo hyvä vihje! Kieltämättä jäi vähän mietityttämään Poron kommentti. Poro-nimimerkki ei paljastanut vielä tarpeeksi paljon. Aivan puna nousee poskille, kun Poro on noin kovasti halunnut kommentoida. Muistan kyllä Poroa nyt niin lämmöllä. <3

   Poista
 6. Ihana vintagekaarakortti!! Mä niin tykkään ruskiasta färistä notta :D Ihana leimasin, onneksi pelastit ;) Itte on aina ittensä pahin kommentooja ja kritisooja, mutta soot tosi loistelias korttimaakari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Krista Hoo! Mä oon kans kova ruskean ystävä. Laittaisin sitä nykyään joka reunaan. Tässä kuvassa jäin vaan miettimään, että "saako kuvasta selvää" kun on ruskeaa niin paljon. Jos auto ja kuski esim olisi olleet eri väreillä, olisko erottuneet paremmin. No niinhän sitä on ittellensä ankarin. Sitä kun päässään kuvittelee kortin tietynlaiseksi ja kun lopputulos ei olekaan sitä, on muka valmis kortti pettymys, vaikkei se niin välttämättä olekaan. Mä yritän varoa täällä sitä marisemista kortista, mutta väkisinkin se pettymys yleensä paistaa läpi. Toisaalta kyllä myös onnistuminenkin :)

   Poista
 7. Niin joo tämä ON tosiaan Lili of the Valleyn leimasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvä tietää, minkä "merkkisiä" leimoja omistaa. Vähän opettelua tuo Lilien maailma vielä...

   Poista