tiistai 14. lokakuuta 2014

Rauhaa päällee maaan...

Moro!

Tänään esittelen teille Magnolian Angel Tilda with gloria-leimaa, jota käytin ensimmäistä kertaa. Alunperin kai himosin tätä leimaa enkelilauman jäseneksi, mutta oikeasti tämä kuuluu Nativity-sarjaan ja nyt kun menin nekin hankkimaan, voi tätä käyttää niidenkin kanssa. Huomaatteko, miten aina täytyy itselleen todistella että kaikille leimoille on kyllä käyttöä... ;--)

Väriksi valikoitui nyt sitten ruskean eri sävyt, koska Koukusssa kortteihin sivustolla pyörii Leimaillaan ja väritellään-haaste, jonka tämän kuukauden leima on Magnolia ja värinä tuli käyttää ruskeaa. Hitsi vie, kun on kivoja nuo haasteet, kun ne saa itsensä tsemppaamaan. Joskus ideat on niin lopussa, että on hyvä kun haasteista saa uutta inspistä tekemiseen. Tämän kertaiseen haasteeseen mulla olis aineksia vaikka millä mitalla, harmi kun vain yhdellä saa osallistua.


Voi veljet, ette tiedä miten kovaa ärsyttää tuo kimalleliiman käyttö!! En muistanutkaan, miten tummaa tuo ruskea on ja nyt sapettaa. Tunnelma ennen sen lisäämistä oli jotenkin herkempi. Enkelin taustalla oleva lumihiutalepaperikin tuli jotenkin paremmin esiin. Ei maha mittää, näitä sattuuu. Ens kerralla (ehkä?) onnistuu taas paremmin. 

Ei kai mulla muuta tällä erää, joten kuulemisiin!


2 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis tämäkin enkeli on, ja varsinkin kortti! Ihanat tagit ja kullan kimallus. Olet sinä melkoinen korttivelho.

    VastaaPoista
  2. Ihana titteli - korttivelho! Kiitos taas ihanasta kommentista, kyllä taas alkoi hymyilyttää.

    VastaaPoista