maanantai 6. lokakuuta 2014

Vaaleanpunaista jouluun

Iltaa!

Tulin näyttämään viikonlopun tekelettäni - vaaleanpunaista joulukorttia. Vaaleanpunainen kuuluu mun lempivärilistaani ja olen usein ihaillut vaaleanpunaisia joulukortteja. Moni ei ehkä ymmärrä niitten päälle, mutta vaikka pidän perinteisiä punaista, valkoista, tum.vihreää ja kultaa kauniina ja perinteisinä joulun väreinä, on piristävää kokeilla uusia väriyhdistelmiä.

Tämän kortin vaaleanpunaisesta on (ehkä? toivottavasti?) vaaleanpunavastaisenkin helppo tykätä, koska sävyt ovat lempeitä, ei mitään ärtsyn pinkkiä. Ruskea muste reunoissa rauhoittaa tunnelmaa entisestään. Leimasin on yksi niistä ulkomailta tilatuista, kantaa nimeä Tilda in the mountains. Minulla ei ennestään ollutkaan mitään hiihtoon/lasketteluun liittyvää leimasinta, vaikka olen niitä usein katsellut. Vielä olis muutama kiva. Tästä kuvasta kyllä välittyy, miten neiti on niin reipas ja hyväryhtinen - valmiina laskuun! 3, 2, 1 - GO!

Olen käyttänyt myös uusia, Magnolian lumihiutaleita. Ihan kivat, kaksi eri kokoa. En kuitenkaan voi olla mainitsematta tässä yhteydessä lisää haaveilemastani lumihiutalestanssista/leikkurista, jota katselen aina kun vaan bongaan jossain kuvassa. Vielä ei ole tullut vastaan paikkaa, josta sen itselle voisin hankkia. En edes tiedä onko se stanssi vai leikkuri. Kuviakin löytyy niukanlaisesti, kaikki jonkun blogisivustolla. Se on yksi hiutale, aika iso. Sakaran päät pyöreitä, saattaisi olla Martha Stewartin. Ilmoita, jos luulet tietäväsi mistä puhun ja varsinkin, jos tiedät mistä sellaisen voisin itselleni hankkia.

Mutta asiaan...
Ai niin, kävin viikonloppuna käsityömessuilla, pitääpä kertoa vähän niistäkin jutuista toisella kertaa.

Kiva jos piipahdit tänne! Satu

3 kommenttia:

  1. Kyllä sietääkin olla tähän tyytyväinen, tosi tosi kaunis kortti! Värit ovat suloiset, tämä sopii erinomaisesti joulukortiksi. Ruskeat reunukset täydentävät kauniisti tuota vanhaa roosaa, ja leimakuvan ympärille tehdyt kuviot ovat piste iin päälle. Ihana!

    VastaaPoista
  2. Ihana kortti! Tuo hempeä roosa on niin mun lempiväri nykyään :) Aivan rupes ny vaivaamahan, jotta mistä sä ny sen tähtistanssihässäkän saisit! Ja käsityömessuilta kerrottavaa, aloota vaikka heti!! Minen pääsny, ja vähäsen harmittaa... :/

    VastaaPoista
  3. Kiitos naiset kommenteista! On niin kiva tulla tänne, kun täällä on joku jättänyt viestin käymisestänsä. Krista, jahka ehdin kirjoitan romaanin sieltä. Niin ja se stanssihässäkkä on lumihiutale ;)

    VastaaPoista