keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Vaivoin kasattu joulu-Tilda

Morjens!

Kun yrittää joka päivä, oikein aktiivisesti, painostaa itseään tekemään joulukortteja, voi yksi valmistuakin! Kuva on väritetty jo varmaan kuukausi sitten, mutta nyt vasta sain kortin koottua.
Minulla oli mielessä, että tähän on saatava pitkästä aikaa ommellut reunat. Siskolta peritty ompelukone on kääntynyt minua vastaan, eikä sillä saa siistiä tikkiä. (Siskoruppana mokoma kyllä väittää että käyttäjässä olisi muka vika!) Sain kuin sainkin änttihin(niinkun meillä täällä tavataan sanoa, kun saa jotain aikaan) ottaa töissä koneen esille.

Kuva on taattua Mankun laatua. Itse asiassa, tämä enkelineito(?) kuuluu siihen joukkoon Magnolioista, joka on mielestäni ruma! Hiukset on liian pitkät, kukkakori ja kynttilä tekevät kuvasta sekavan. Haalin kuitenkin tämänkin,kun olen etsinyt mahdollisimman montaa erilaista enkeliä. Kun enkelit maskaa yhteen samaan kuvaan, ovat ne ryhmänä upeita! Tällainen projekti on työn alla... Leimasimen nimi on Peaceful Tilda.


Satu


8 kommenttia:

 1. Tämä näyttää kasattuna vielä paremmalta kuin osasin kuvitellakaan. Ja voi että nuo joulutähdet ovat hienot!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Itsekin olin kovin tyytyväinen noihin joulutähtiin käytössä.Just passelin kokoiset! :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kortti! Itse vasta suunnittelen joulukorttien aloittamista.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaima! Minulla on tullut joka vuosi niin kamalan kiire ja inhottava paine näiden tekemisestä, niin yritän joka vuosi aloittaa jo vähän aiemmin. Vähän pelkään että kiire tulee silti... :/ Siitä ei sitten enää nauti, kun on se tuska. Kun saiskin tässä joka ilta yhden tehtyä ja lähempänä/viikonloppuisin useamman, olisi ihanne suunnitelma!

  VastaaPoista
 5. Kaikesta huolimatta ihanan kortin olet tehnyt Ü Mie sain eilen muutamaa joulukorttia eteen päin (viimevuotisiin pohjiin/papereihin Ü) ja kovasti odotan viikonloppua ja vapaata askarteluun. Ja nyt illalla tilasin nipun jouluisia kuviopapereita - erittäin värikkäitä eli oman mukavuusalueen ulkopuolelta :)
  Niitä seuraavia korttejasi odotellen....

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sari! Minäkin menen välillä tietoisesti sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle, tulee ihan toisenlaisia kortteja. Samoin täällä odotellaan vkloppua. Tietysti muutenkin, mutta jo kortteilun puolestakin sormet syyhyä. Kyllä nyt kaksi olis tavoite tämän vklopun aikana, katotaan mitä syntyy... ;)

  VastaaPoista
 7. Voi ku mua niin nauruttaa nuo sun tekstit :D Ihanan suorasukaasta! Tietysti pystyn kuulla sun äänehen tuon kaiken sanovan, nii varmaan siksiki nii huvittaa :) Sä oot hirmu taitava!

  VastaaPoista
 8. No kiva jos saan nauramaan. Joo, en mä jaksa liikaa näitä tekstejä miettiä ja kaunistella. Ulla töissä sanoi samaa, että osaa kuvitella miten mä ne asiat livenä sanoisin. Kiitos Krista, kehut lämmittää mieltä.Kun oikein kovasti askartelee, niin väkisinkin alkaa jotain oppia. Kun katselee ensimmäisiä kortteja niin huomaa, että kyllähän kehitystä on alkuajoista tapahtunut, mutta hittolainen kun on itselleen niin krittinen että vaatisi jatkuvasti vaan lisää.

  VastaaPoista